Cameraman Prima TV, în stare gravă în urma incendiului din Colectiv

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/11/2015, 18:56
Cameraman Prima TV, în stare gravă în urma incendiului din Colectiv

Victimele incendiului de vineri 30 octombrie din clubul Colectiv din Bucureşti au nevoie în continuare de ajutor. Starea lor este gravă, medicii fiind rezervaţi, dar speranţa moare ultima. Societatea civilă s-a mobilizat, centrele de donare din Capitală fiind luate cu asalt începând de sâmbătă de oameni simpli care doreau să ajute. Această atitudine trebuie să fie un exemplu de urmat şi în zilele următoare, dar şi în zile normale care nu sunt marcate de astfel de tragedii.

Colegul nostru de la Prima TV Bogdan Moleşag sau Bobo, aşa cum îi spun prietenii şi apropiaţii se numără printre victimele incendiului de vineri din clubul Colectiv. Acesta se afla la concertul celor de la „Goodbye to Gravity” alături de trei prieteni şi totodată colegi în trupa „Up to Eleven”. Cei patru componenţi ai trupei, Mircea Petrescu – voce şi chitară, Laurenţiu Vârlan – chitară, Liviu Popescu – chitară bass şi Bogdan Moleşag – tobe, iubeau muzica rock şi nu puteau să lipsească de la evenimentul de vineri.

Din păcate doar solistul Mircea Petrescu a scăpat nevătămat, cameramanul Prima Tv şi toboşarul formaţiei, Bobo şi Liviu Popescu sunt internaţi în stare gravă în spital, iar chitaristul Laurenţiu Vârlan a decedat. Aceştia ca şi celelalte victime ale incendiului din Colectiv, aflate încă în viaţă, trebuiesc ajutate în continuare să lupte. Orice donator sănătos poate contribui la efortul medicilor, oferindu-le acestora sânge, atât de necesar în aceste momente.

Persoanele care doresc să doneze sânge o pot face de la ora 08.00, la Centrul de transfuzie sanguină din Bucureşti, situat pe str. C. Caracaş nr.2-8, sector 1 (tel.: 031.425.12.30, 031.425.12.31, 031.425.12.32, 031.425.12.33), şi la Spitalul Municipal. Pot dona sânge persoanele cuprinse între 18 şi 60 de ani şi nu au consumat băuturi alcoolice în ultimele 24 de ore.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×