Căldura a înnebunit viperele: Trei oameni au fost atacaţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 19:20
Căldura a înnebunit viperele: Trei oameni au fost atacaţi GALERIE FOTO

Canicula a înnebunit viperele. Trei oameni din Bistriţa-Năsăud şi Harghita au fost atacaţi în doar câteva ore de şerpi. Toate victimele au fost transportate de urgenţă la spital, una dintre ele cu ajutorul unui elicopter.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Un barbat de 32 de ani, din judetul Bistrita Nasaud, a fost muscat de o vipera in apropierea casei sale din Lunca Ilvei. Pentru ca starea lui s-a inrautatit, tanarul a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la Spitalul din Targu Mures, unde i s-a administrat serul antiviperin.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

De asemenea, un bărbat de 77 de ani a fost muşcat, miercuri, de un şarpe şi a fost transportat, cu simptome de şoc anafilactic, la spitalul din Topliţa, de unde, din cauza lipsei de ser antiviperin, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, starea lui fiind echilibrată.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

 

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

În contextul încălzirii vremii, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a atenţionat că serpii devin activi în zilele toride.

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

 

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×