VIDEO Un câine simte cu câteva secunde înainte cutremurul! Vezi cum reacţionează!

Filon Stan   
în Hotnews
26/09/2017, 14:58
VIDEO Un câine simte cu câteva secunde înainte cutremurul! Vezi cum reacţionează!

Câinii se ştie că sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, iar acest lucru s-a demonstrat în nenumărate rânduri. Au salvat oameni de la încec, şi-au salvat stăpânii chiar şi din flăcări. Loialitatea lor şi dragostea pe care o oferă celor care au grijă de ei este nepreţuită.

Însă, câinii au nişte simţuri mult mai dezvoltate decât oamenii. A demonstrat-o un câine din Ciudad de Mexico, care a prevăzut cutremurul devastator de 7,1 grade, înainte cu câteva secunde ca acesta să fie simţit de oameni. Camerele de luat vederi din sediul unei firme au surprins momentul în care câinele a luat-o la sănătoasa, simţind cutremurul, cu câteva secunde înainte ca obiectele să înceapă să se mişte. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Câinele simte cutremurul care a făcut 270 de morţi

Filmuleţul video de mai jos demonstrează încă o dată că un câine poate fi un foarte bun protector al unei familii. Marţi, un puternic cutremur cu magnitudinea de 7,1 pe scara Richter a lovit Mexicul. Cel puţin 250 de oameni au decedat şi mulţi alţii sunt şi acum printre ruine.

Un cutremur puternic a fost resimţit marţi în jurul amiezii în Mexic, transmit agenţiile internaţionale de presă. Bilanţul provizoriu al catastrofei naturale a depăşit 270 de morţi. Căutările salvatorilor cpntinuă încă, deşi şansele de supravieţuire a celor prinşi sub dărâmături sunt aproape nule.

Estimarea iniţială a magnitudinii seismului, făcută de US Geological Survey (USGS, serviciul american de monitorizare geologică) a fost de 7,4, valoare revizuită ulterior la 7,1 atât de USGS, cât şi de institutul seismologic mexican. Epicentrul a fost la opt km la sud-est de Atecingo, în statul Puebla din centrul Mexicului. Mişcarea tectonică s-a produs la o adâncime de 51 de kilometri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×