Câinele care și-a așteptat stăpânul decedat lângă patul de spital. Povestea emoționantă a devenit virală

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
26/06/2019, 16:01
Câinele care și-a așteptat stăpânul decedat lângă patul de spital. Povestea emoționantă a devenit virală
Labradorul Moose a emoționat internauții din întreaga lume. Sursa foto: Facebook

Câinele  este cel mai bun prieten al omului, iar povestea din rândurile următoare nu face altceva decât să confirme întru totul această vorbă care datează încă din cele mai vechi timpuri. Moose, un labrador negru a stat aproape neclintit lângă patul de spital al stăpânului său decedat, imaginea devenind în scurt timp virală pe toate rețelele de socializare.

Povestea emoționantă a lui Moose, patrupedul care își aștepta stăpânul decedat

Recent, în mediul online a circulat o fotografie prin care simpaticul patruped, în vârstă de doar trei ani, a fost surprins într-o ipostază emoționantă. Moose era, practic, nedezlipit de patul de spital, rămas gol după ce stăpânul său a decedat, răpus de o boală cumplită. Întreaga poveste a fost împărtășită prin intermediul unei pagini de Facebook care își propune să sară în ajutorul câinilor fără stăpăni. Află totul despre rasele de caini pe animalepierdute.ro

Moose stătea cu răbdare, lângă patul de spital al „tatălui” său, așteptându-l să se întoarcă, fără să știe însă că „tatăl“ a murit. Acum a ajuns la prietenii noștri de la Eleventh Hour Rescue, dar pierderea suferită l-a afectat extrem de mult. De aceea, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i găsi un nou cămin, alături de o familie care să îl iubească și să îl îngrijească la fel de mult ca vechiul său stăpân. Are nevoie de niște oameni cu suflet bun, care să îi poată vindeca inima rănită. Este un Labrador simpatic, în vârstă de doar trei anișori, care adoră copiii și se înțelege foarte bine cu ceilalți câini”, se arată în mesajul postat pe respectiva rețea de socializare.

Simpaticul patruped sta nedezlipit de patul de spital al stăpânului său decedat. Sursa foto: Facebook
Simpaticul patruped sta nedezlipit de patul de spital al stăpânului său decedat. Sursa foto: Facebook

A fost adoptat de o familie care promite să îi ofere o viață fericită

Impresionați și emoționați până la lacrimi de povestea simpaticului labrador, numeroși internauți s-au arătat interesați să îl adopte, astfel că Moose și-a găsit, în sfârșit, un cămin potrivit, după cum anunță pagina de Facebook Northstar Pet Rescue.

Moose a fost adoptat de o familie minunată, care îl va îngriji și îl va iubi, așa cum se cuvine, pentru tot restul vieții. Mii de mulțumiri, tuturor celor care au distribuit această poveste” , se arată în mesajul publicat pe data de 22 iunie.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×