Cadouri pentru 8 MARTIE. Ce să dăruieşti mamei, soţiei, prietenei, iubitei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/03/2016, 12:26
Cadouri pentru 8 MARTIE. Ce să dăruieşti mamei, soţiei, prietenei, iubitei

Dacă vrei să faci cadoul perfect şi eşti în pană de idei, ţi-am pregătit o listă de sugestii, care să îi aducă aminte de tine, în orice moment.

Ţi-am pregătit o listă care să fie şi prietenoase pentru buzunar:

O cutie de bomboane de ciocolată, neapărat sortimentul ei preferat.

Parfumurile sunt apreciate de toate femeile. Evită în schimb seturile de baie, cu gel de duş sau loţiuni. Sunt prea comune. Caută mai degrabă uleiuri pentru piele sau păr.

Eşarfele din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor, iar despre bijuterii nu este cazul să vă spunem cât de potrivite sunt. Nu trebuie să cheltuieşti o avere. O bijuterie accesibilă, dar de efect va fi extrem de apreciată.

Pentru că orice femeie, fie ea iubită, mamă, prietenă sau soră, are nevoie de o pauză, cei cu dare de mână care doresc să răsfeţe prezenţa feminină meritoasă din viaţa lor îi pot face cadou o şedinţă de relaxare, la spa, masaj şi tratamente de îngrijire.

Dacă vă place să gătiţi, îi puteţi face o surpriză, asta în special iubitei dumneavoastră: o cină romantică la lumina lumânărilor. Ai şi varianta B: scoate-o în oraş, la un restaurant drăguţ.

O alegere bună pentru femeile care se bucură de filme şi seriale este de a cumpăra un film sau o trilogie despre care ştiţi că vor să le vadă.

Florile te scot din încurcătură

Dacă nu ai timp să mergi după cadouri, oferă-le flori femeilor din viaţa ta. În pieţe au apărut ghioceii şi zambilele, aşa că nu vei cheltui mult pe buchete. Şi profesoarelor de la şcoală, liceu ori facultate e frumos să le duci o floare de 8 Martie. Plantele vii sunt, de asemenea, o alegere potrivită, mai ales că vor constitui o amintire frumoasă pe un timp îndelungat.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×