Caz şocant la Piteşti! Cadavrul unui tânăr a fost aruncat dintr-o maşină!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
11/03/2018, 18:06
Caz şocant la Piteşti! Cadavrul unui tânăr a fost aruncat dintr-o maşină!

Întâmplare ruptă parcă din filmele cu mafioţi, în Piteşti! Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din cartierul piteştean Trivale, iar martorii susţin că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

„Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbatul aruncat în stradă încă respira, spun martorii

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă. La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri.

 

Închide ×