Cabral, mărturii despre tatăl său: ”M-am gândit dacă l-aș putea ierta! Nu cred!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 14:15
Cabral, mărturii despre tatăl său: ”M-am gândit dacă l-aș putea ierta! Nu cred!” GALERIE FOTO
Cabral, mărturii despre familia și copilăria sa!

Cabral Ibacka a povestit despre familia sa și despre copilăria pe care a avut-o. Prezentatorul emisiunii cunoscute “Ce spun românii”, de la Pro TV, a postat pe o rețea de socializare o fotografie din copilărie în care se afla cu mama lui. Prietenii săi de atunci au venit cu comentarii de-a dreptul delicioase la adresa amicului cu care au crescut. Cabral a spun că, din păcate, tatăl natural nu a fost alături de el. Acum se bucură de primul copil al său și al Andreei Ibacka.

Cabral Ibacka, copilărie alături de indiferența tatălui natural

Cabral a postat o fotografie cu el în copilărie, alături de mama lui. Urmăritorii de pe site-ul de socializare au rămas uimiți. “Să știi că ești primul mulatru pe care l-am văzut în viață mea. Se întâmplă acum aproximativ 40 de ani, în localitatea Mosesti. Și ne-am jucat împreună cu mai mulți copii din sat”, au fost comentariile prietenilor din copilărie a lui Cabral.

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune a mărturisit că anii copilăriei au fost foarte fericiți, dar, într-un articol de pe blogul său a menționat faptul că a pedepsit la un moment dat absența tatălui său natural. Vedeta a decis că cea mai bună soluție este indiferența. “M-am născut în 1977, în București, la Spitalul 9 (da, știu, asta explică multe). Mama, Argentina, o gagică mișto din Buzău, satul Mosesti, venită în București la facultate (ASE). „Și, venind ea aici, cu educația primită de la părinții ei (bunicul, Dumnezeu să-l ierte!, a fost preot), s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic.”

Tatăl lui Cabral alături de acesta la nunta sa cu Andreea
Tatăl lui Cabral alături de acesta la nunta sa cu Andreea

Cabral Ibacka, despre familie

„Tata, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenți, student și el, la medicina. Si m-am născut eu. Pe când aveam eu câteva săptămâni de viață, tata a avut puțină treaba și a trebuit să plece.

Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam eu 13 ani. Între timp mi-l arată mama la televizor, la știrile internaționale (parcă prezentate de maestrul Ciurascu) se dădeau, după cum bine știți, vizitele ilustrului tont). E, când ajungeau în Congo apărea și Alexandre în comisia de “Hai salut. Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea.Acum, prezentatorul se bucură de rolul de proaspăt tătic. Andreea, soția sa, i-a dăruit al doilea copil. Vedeta are încă o fetiță din căsătoria trecută cu Luana Ibacka.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×