Cabral îi ia locul lui Măruţă. Prima emisiune va începe luni

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
27/07/2015, 17:29
Cabral îi ia locul lui Măruţă. Prima emisiune va începe luni

Cabral îi ia locul lui Cătălin Măruţă. Mai precis „La Măruţă” este de luni în concediu, iar în locul emisiunii intră „Ce spun românii”, un game show prezentat de Cabral, ce va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Emisiunea prezentată de Cabral este o competiţie între două familii, care concurează pentru a câştiga premii. În urma unui sondaj realizat anterior, pe un eşantion de 100 de persoane alese aleatoriu, s-au obţinut cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări gândite special pentru „Ce spun românii”. Familiile participante vor răspunde la şapte runde de întrebări, fiecare dintre acestea în încercarea de a alege răspunsurile care sunt cât mai apropiate de opinia majoritară a celor 100 de persoane care au participat la sondaj.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! Azi a aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!! 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Fiecare întrebare din primele şase runde poate aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. În funcţie de runda jucată, punctele pot fi dublate sau chiar triplate, iar echipa cu cele mai multe puncte va câştiga şi se va califica la runda fulger, unde poate câştiga o sumă adiţională de bani în doar 45 de secunde. Runda bonus va fi jucată de doi concurenţi ai familiei câştigătoare. În cazul în care cei doi reuşesc să obţină minimum 200 de puncte, familia câştigă marele premiu.

ĂSTA E GIGI BECALI! GEST FENOMENAL pentru românul condamnat la MOARTE! Familia a primit vestea cu lacrimi în ochi

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

Familia învingătoare se califică în show-ul din următoarea zi, iar dacă aceasta reuşeşte să câştige cinci show-uri consecutive, obţine la final premiul special, care constă într-un automobil, notează Pagina de Media.

Sursă: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×