Burtica asta a făcut lumea sa exclame: „E ÎNSĂRCINATĂ!” Speculaţiile legate de sarcina Gabrielei Cristea au prins contur!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/11/2015, 16:56
Burtica asta a făcut lumea sa exclame: „E ÎNSĂRCINATĂ!” Speculaţiile legate de sarcina Gabrielei Cristea au prins contur! GALERIE FOTO

Nascuta in urma cu cateva luni, prin prisma unor declaratii ambigue ale lui Tavi Clonda, speculatiile legate de sarcina Gabrielei Cristea par sa fi devenit, in sfarsit, realitate! Povestea de dragoste dintre Gabi si Tavi a inceput in urma cu mai bine de doi ani si s-a concretizat la sfarsitul lui aprilie, cand cei doi au devenit sot si sotie.

La finele lui septembrie, cantaretul facea o declaratie surprinzatoare, lasand de inteles ca nevasta lui este insarcinata.

„Abia astept sa vina copilul! Ca orice cuplu de oameni casatoriti, ne dorim foarte mult un copil”, marturisea Tavi Clonda la vremea respectiva.

Asta nu e tot! Din cate se pare, barza ar fi deja pe drum, dupa cum se poate vedea in imaginile realizate de fotoreporterii CANCAN.RO la o petrecere mondena care a avut loc joi seara.

Prezentatoare emisiunii „Te vreau langa mine” a aparut la respectivul eveniment intr-o rochie neagra, mulata pe corp. Atat de mulata incat toti ceilalti invitati au putut vedea burtica – cel mai probabil, de gravida – a Gabrielei.

„E insarcinata!”, au sosotit majoritatea dintre cei prezenti la petrecere, aratandu-o cu degetul pe vedeta. Ramane insa de vazut daca totul este o simpla speculatie sau daca, intr-adevar, Gabi si Tavi urmeaza sa devina parinti.

Nunta ca-n povesti

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit anul acesta, in luna aprilie. Cei doi au spus „DA” in fata ofiterului Starii Civile de la Sectorul 4. Momentul a fost unul extrem de emotionant pentru amandoi, Gabriela fiind la un pas sa izbucneasca in lacrimi. Cei doi s-au cunoscut in cadrul emisiunii pe care prezentatoarea TV o modereaza.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×