Bunicul Salam a trăit momente cumplite alături de fiica sa

Maria Cristina   
în Stiri mondene
28/05/2018, 18:45
Bunicul Salam a trăit momente cumplite alături de fiica sa
Bunicul Salam a trăit momente de cumplite alături de fiica sa Betty!

Bunicul Salam a trăit momente cumplite alături de fiica sa! Acesta își va conduce în curând fiica cea mare la altar! Betty Salam a intrat în febra pregătirilor de nuntă. Fiica manelistului Florin Salam trebuie să aibă grijă la meniul de nuntă, dacă vrea să mănânce în cea mai fericită zi din viața sa, deoarece ar putea să i se facă rău. Betty a mărturisit la TV cât de grele au fost primele luni de sarcină, dar și despre cum a întâmpinat bunicul Salam vestea cea mare. Salam a fost extrem de încântat la aflarea anunțului.

Salam, cel mai fericit bunic

„Tatăl meu s-a bucurat foarte mult, a fost prima persoană cu care am discutat.  Eu nu mă rog la Dumnezeu, mă rog la mama mea. Când eram mult mai mică, atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, a trebuit să mă descurc singură. Nu m-a ajutat nimeni în perioada aia, ci doar eu singură. Tatăl meu era plecat, dar faptul că stăteam cu familia mea nu mă ajuta prea mult, pentru că nimeni nu o poate înlocui pe mama”, mărturisea Betty.

Betty Salam a fost nevoită să treacă prin clipe groaznice, în primele două luni de sarcină. A fost nevoită să facă perfuzii pentru a se hrăni.

„În primele două luni mi-a fost foarte rău, aveam sarcină toxică și nu puteam să mânânc nimic, nici măcar să beau apă, făceam perfuzii să mă pot hrăni din ceva”, a declarat Betty Salam. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×