Bunica ucigașului din Noua Zeeleandă, mesaj emoționant! Ce a spus după ce nepotul său a omorât 49 de oameni

Dan Stancu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 14:45
Bunica ucigașului din Noua Zeeleandă, mesaj emoționant! Ce a spus după ce nepotul său a omorât 49 de oameni GALERIE FOTO
Bunica ucigașului din Noua Zeeleandă, mesaj emoționant! Ce a spus după ce nepotul său a omorât 49 de oameni

Bunica tânărului australian Brenton Harrison Tarrant, autorul atacului din orașul neozeelandez Christchurch, soldat cu 49 de morți, s-a declarat șocată de cele întâmplate. Ea a vorbit și despre nepotul său, considerat acum unul dintre cei mai sângeroși teroriști din lume.

Bunica ucigașului din Noua Zeeleandă, mesaj emoționant după atentat

În vârstă de 94 de ani, Joyce Tarrant a văzut imaginile cu crimele comise de Brenton Harrison Tarrant și spune că acesta nu mai este omul pe care îl știa ea. „Este extrem de șocant tot ce s-a întâmplat, în special cu Brenton, este un băiat bun. Era întotdeauna drăguț și bun”, a spus bătrâna despre nepotul care îi promisese că o va vizita măcar de două ori pe an.

În utlima conversație pe care au avut-o, tânărul nu a dat semne că ar pune la cale ceva odios, a mai povestit femeia, care acum face cu greu față asaltului presei, interesată să afle cât mai multe despre Brenton Tarrant. „Facem și noi ce putem”, a spus resemnată bătrâna.

Bunica ucigașului din Noua Zeeleandă, mesaj emoționant! Ce a spus după ce nepotul său a omorât 49 de oameni, fără regrete

Pus sub acuzare oficial pentru crimă

Australianul Brenton Tarrant a fost pus oficial sub acuzare pentru crimă. Sâmbătă dimineață, a fost adus la tribunalul din Christchurch, unde i-a fost adusă la cunoștință acuzația. Nu a solicitat eliberarea pe cauțiune și se va afla din nou în fața instantei pe 5 aprilie. Atunci este programată următoarea înfățișare și rechizitoriul va suferi, probabil, modificări.

Deocamdată, este acuzat pentru o singură crimă, a spus comisarul Mike Bush. „Deşi se confruntă în prezent cu o singură acuzaţie, îi vor fi aduse şi altele. Vreau să asigur pe toţi neozeelandezii că facem tot ce putem pentru a răspunde la acest atac şi punem la dispoziţie toate resursele disponibile în comunităţile din Noua Zeelandă”, a precizat comisarul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×