Bunica lui Iulian, băieţelul din Pecineaga găsit mort, lansează acuzaţii grave: „Cineva l-a dus acolo”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 17:12
Bunica lui Iulian, băieţelul din Pecineaga găsit mort, lansează acuzaţii grave: „Cineva l-a dus acolo”
Bunica lui Iulian din Pecineaga a vorbit despre tragedia care a lovit familia Bițică. Sursa foto: observator.tv. Colaj. Fanatik

Bunica lui Iulian, băiețelul de 8 ani din Pecineaga care a fost găsit astăzi fără suflare lansează acuzații extrem de dure. Bătrâna crede că băiatul a fost dus de cineva în bazinul de dejecții, probabil de băieții mai mari, căci micuțul nu cunoștea foarte bine satul și niciodată nu pleca de acasă singur.

Bunica lui Iulian crede că micuțul a fost dus la bazinul cu dejecții

Iulian Alexandru Bițică a fost căutat timp de mai bine de cinci zile, iar în cele din urmă niște paznici de la o fermă din zonă au indicat cu exactitate locul în care acesta se afla. Bunica lui Iulian spune că băiatul fusese dus acolo de băieții mai mari din sat și că în ziua dispariției era cu rolele. Este foarte probabil ca băiatul să fi alunecat pur și simplu cu rolele în bazinul cu dejecții, aceasta fiind cea mai plauzibilă ipoteză, de altfel.

Iulian Alexandru a dispărut pe 2 noiembrie după-amiaza și a fost găsit mort în această dimineață la ora 08:30. În cazul acestui deces, procurorii din Mangalia au deschis o anchetă, iar direct vizat, deocamdată, este proprietarul fermei unde a fost găsit minorul. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă și se pare că tragedia putea fi evitată dacă fermierul putea îngrădi locul cu un gard. Deși primise amendă pentru că nu respecta legea, acesta tot nu pusese gardul.

Bunica băiatului: „În ziua aceea era cu rolele”

„La televizor am văzut…în rest, nu ştiu nimic. În seara în care a dispărut, am căutat peste tot. Cred că acele bazine ar fi trebuit împrejmuite. Acum, degeaba vor închide. Dar eu cred că cineva l-a dus acolo. Copii mai mari, aşa cred eu. Singur nu avea cum să ajungă acolo, pentru că el nu pleca departe, pentru că nu cunoaşte satul. Avea role şi mai avea o bicicletă. În ziua aceea era cu rolele…”, a declarat bunica lui Iulian pentru observator.tv.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×