VIDEO. Bucureştean mort în Piaţa Obor. Medicii de pe o ambulanţă privată nu au ştiut cum să-l resusciteze

Filon Stan   
în Hotnews
06/11/2017, 18:37
VIDEO. Bucureştean mort în Piaţa Obor. Medicii de pe o ambulanţă privată nu au ştiut cum să-l resusciteze

Scandal de proporţii în Capitală, după moartea unui bărbat chiar în mâinile medicilor de pe ambulanţa venită la faţa locului. Martorii susţin că medicii de pe ambulanţa particulară nu au ştiut să-i acorde primul ajutor bărbatului!

Bărbatul a căzut ca secerat la pământ în Piaţa Obor, iar la faţa locului a intervenit un echipaj al unui serviciu de ambulanţă privat, scrie romaniatv.net. Potrivit martorilor, medicii nu ar fi ştiut să-i aplice bărbatului, care a făcut stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare. Imaginile cu modul în care acţionau salvatorii au revoltat oamenii pe reţelele sociale şi fac obiectul unei anchete. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bucureştean mort în Piaţa Obor. Ambulanţa privată nu are licenţă

Mai mult, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, susţine că firma respectivă nu are nici măcar licenţă, potrivit romaniatv.ro.

Martorii au sunat încontinuu la 112. După mai bine de 20 de minute, spun oamenii, a ajuns o altă ambulanţă, de data asta a SMURD. Pentru bărbat a fost însă prea târziu, acesta a murit. Autorităţile au declanşat o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care s-au aplicat măsurile de prim-ajutor.

IFrame

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×