DECIZIE INCREDIBILĂ! Răsturnare de situaţie pentru Răzvan Simion şi soţia lui!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/09/2015, 16:44
DECIZIE INCREDIBILĂ! Răsturnare de situaţie pentru Răzvan Simion şi soţia lui! GALERIE FOTO

Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, a luat o decizie care sa nu ii afecteze pe copiii sai dupa despartirea de prezentatorul de la “Neatza”! Ea i-a permis barbatului sa ii vada ori de cate ori doreste, pentru ca micutii sa nu ii simta lipsa si sa se bucure de afectiunea lui.

Dupa 15 ani de iubire, Diana si Razvan Simion au decis sa puna capat casniciei si fiecare sa isi urmeze propriul drum in viata. Daca “matinalul” s-a cuplat imediat cu Lidia Buble, fosta lui sotie a preferat sa se linisteasca sentimental si sa isi canalizeze intreaga energie cresterii celor doi copii ai sai.

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

Initial, Dianei i-a fost si foarte greu sa accepte divortul, mai ales ca relatia pe care o avea cu prezentatorul data inca din perioada facultatii, dar, cu timpul, a acceptat situatia, a facut fata presiunii media, iar acum, se poate spune ca s-a impacat cu situatia.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

Mai mult, surse din preajma ei sustin ca femeia a si luat cateva hotarari in care sa primeze interesul copiilor. “Diana vrea ca fiica si baiatul ei sa nu sufere din caza despartirii de Razvan. De aceea, toata separarea de fostul sot a fost una fara scandal… discreta. In plus, pentru binele familiei, ea i-a permis prezentatorului sa vina sa isi vada linistit micutii fara sa aiba nevoie de vreun program. In plus, de fiecare data cand el isi face aparitia acasa, prefera sa nu fie prea vizibila, sa vorbeasca foarte putin si, uneori, chiar pleaca din locuinta pentru a nu lasa loc de interpretari”, au dezvaluit apropiatii fostei doamne Simion.

Noul ARO 2016 este gata de drum. Au refăcut maşina de teren românescă Galerie foto!

TOPUL CELOR MAI UŞURATICE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE!!! Vezi care sînt NIMFOMANE!!!

Diana si Razvan Simion au impreuna doi copii, o fata de 10 ani si un baiat de sase ani.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

 

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

 

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

 

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×