Brigitte Sfăt, nepăsătoare față de soarta fostului ei soț, recent internat în spital

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/11/2019, 21:04
Brigitte Sfăt, nepăsătoare față de soarta fostului ei soț, recent internat în spital
Brigitte Sfăt, nepăsătoare în legătură cu situația fostului ei soț. Sursa foto: wowbiz.ro

Fostul soț al lui Brigitte Sfăt, Ovidiu Torj, s-a confruntat recent cu anumite probleme de sănătate, fapt pentru care a fost nevoie de internarea în spital a acestuia. Situația lui nu a mișcat-o deloc pe fosta nevastă a lui Ilie Năstase, care a petrecut alături de actualul ei partener, Florin Pastramă, în timp ce Ovidiu era sub strictă supraveghere medicală.

Brigitte Sfăt, alături de Florin Pastramă când fostul ei soț avea probleme de sănătate

Timișoreanul care a fost primul soț al fostei concurente de la Ferma vedetelor nu a anunțat pe nimeni despre problemele sale de sănătate. Ovidiu s-a dus în Ucraina, în orașul Cernăuți și i-a înștiințat pe prietenii care se preocupau pentru el că se simte bine, totodată confirmând problemele sale de sănătate: „Am avut niște probleme, acum sunt ok”, conform wowbiz.ro.

În seara în care presa mondenă a aflat că Ovidiu a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că nu se simțea foarte bine, Brigitte se prezenta la brațul lui Florin Pastramă în cadrul unui eveniment în care s-a arătat extrem de zâmbitoare și mai fericită ca niciodată.

brigitte sfăt
Brigitte și Florin Pastramă, la Gala Excelenței și Performanței care a avut loc recent în Capitală. Sursa fioto: wowbiz.ro

Brigitte, extrem de fericită la brațul lui Pastramă

Vedeta a purtat la acel eveniment o rochie neagră, transparentă, și a avut ochi doar pentru soțul ei. Cei doi au participat la unul din cele mai fastuoase evenimente care au avut loc recent în Capitală, Gala Excelenței și Performanței. Florin Pastramă și Brigitte Sfăt formează un cuplu din momentul în care s-au cunoscut, când erau concurenți la Ferma vedetelor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×