Brigitte Sfăt, declarații despre relația cu Ilie Năstase! Ce se întâmplă, de fapt, între ei!

Oana Andreescu   
în Stiri mondene
10/05/2018, 13:28
Brigitte Sfăt, declarații despre relația cu Ilie Năstase! Ce se întâmplă, de fapt, între ei! GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt, declarații sincere despre relația cu Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a făcut declarații despre relația tumultoasă pe care o are cu Ilie Năstase. Nu mai este un secret pentru nimeni că cei doi traversează o perioadă dificilă.  Scandalurile din familia lor sunt de notoritetate. Nu mai departe de luna trecută, Brigitte anunța că a depus actele de divorț, după o ceartă monstru. Atunci, cei doi soți s-au îmbrâncit  în plină strada. Totul a fost surpins de camerele de luat vederi.

Acum, apele par să se fi liniștit. Niciunul dintre ei nu vrea să spună serios „adio”. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Brigitte Sfăt a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ei.

„Încerc să nu mă gândesc la lucrurile astea, încerc să-mi ocup timpul, sunt în fiecare zi în magazinul pe care îl am în Floreasca, nu știu ce-mi rezervă ziua de mâine, atât de imprevizibilă este situația dintre noi…Dar încerc să fiu ocupată și să nu mă gândesc, pentru că dacă mă gândesc, îmi fac rău. Vreau să privesc întotdeauna partea plină a paharului, atunci când am suferit nu m-am ascuns, am plâns și m-a văzut toată lumea, simt că dacă ții în tine, te poți îmbolnăvi. Indiferent câți oameni mă vor judeca, eu nu mă voi schimba. Îmi aparține doar ziua de astăzi și am o singură viață! Dacă îmi vine să râd, voi râde, dacă îmi vine să plâng, voi plânge”, a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars.

 

Brigitte Sfăt, declarații sincere despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în relația ei cu Ilie Năstase!

Brigitte Sfăt declară acum că ia lucrurile așa cum sunt în ceea ce privește legătura dintre ea și fostul mare tenismen. Focoasă brunetă a mai spus că niciodată nu își va ascunde sentimentele pe care le nutrește pentru Ilie Năstase. De-a lungul anilor cei doi soți s-au separat de mai multe ori, dar dragostea a învins de fiecare dată și s-au reîmpăcat.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×