Ce combinaţie LETALĂ! Cum arată CUMNATA lui Năstase

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/05/2014, 14:34
Ce combinaţie LETALĂ! Cum arată CUMNATA lui Năstase GALERIE FOTO

De cand s-a maritat cu fostul mare tenismen Ilie Nastase, putine au fost momentele in care Brigitte a iesit singura la distractie. Insa, in acest weekend, ea si-a inlocuit sotul cu o persoana extrem de apropiata, cu care s-a distrat pana in zorii zilei.

In weekend, Brigitte a decis sa aduca putina culoare in viata monotona, asa ca a iesit sa se distreze intr-un club din Capitala. Bruneta nu a venit la brat cu sotul ei, Ilie Nastase, asa cum se astepta toata lumea, ci insotita de sora ei, Cristina, proaspat intoarsa in Romania.

61516083

Roata s-a intors, acum Cristina o scoate pe Brigitte in club

CANCAN.RO le-a intalnit pe cele doua surori intr-un club din Capitala, in timp ce asistau la concertul artistei internationale Eve. Atat Brigitte, cat si Cristina, nu s-au aratat entuziasmate de iesirea in oras, insa au decis sa profite de timpul petrecut impreuna, mai ales ca in ultimul timp s-au vazut extrem de rar.

Daca pana in momentul de fata cea care organiza iesirile in oras era sora mai mare, Brigitte, de aceasta data se pare ca cea mica a fost cea care a preluat initiativa.

61516085 61516087

O ia pe Cristina de la 14 ani cu ea

Ceea ce putina lume stie este ca Brigitte a initiat-o pe Cristina in mirajul distractiilor nocturne. Sotia lui Ilie Nastase si-a luat sora cu ea peste tot inca de cand aceasta avea doar 14 ani.

„Eu am luat-o pe Cristina cu mine peste tot de cand avea 14 ani. Fostul meu sot a avut la Timisoara un club, iar mie nu imi placea sa merg singura acolo, asa ca imi luam si sora. De atunci am luat-o peste tot, pana cand ea si-a facut programul ei. Ne intelegem perfect, nu ne-am certat niciodata nici macar de la haine”, ne-a declarat Brigitte.

Au fost insotite de un prieten

Cele doua surori nu au venit singure in club, ci insotite de un prieten. Din fotografiile facute de CANCAN.RO reiese ca barbatul este prieten cu Cristina, ea fiind cea care i-a acordat acestuia mai multa atentie. Intreaga seara, Brigitte a stat mai mult abatuta, fiind vizibil faptul ca ii lipseste compania lui Ilie.

61516086

Sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×