Brigitte Năstase şi surorile ei cu ochii la fel de albaştri!

Filon Stan   
în Galerie foto
14/11/2018, 12:15
Brigitte Năstase şi surorile ei cu ochii la fel de albaştri! GALERIE FOTO

Sunt blonde, au ochi albaştri şi te cuceresc dintr-o singură privire. Vorbim despre Cristina şi Gabriela Szeifert, surorile celebrei Brigitte Năstase, soţia fostului mare tenismen Ilie Năstase. Acestea au încercat să se ţină departe de lumea mondenă, dar nu prea au reuşit. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Cristina este de o frumuseţe rară, înaltă, suplă, model. Chiar a pozat pentru mai multe reviste din Italia, acolo unde locuieşte de mai bine de zece ani. Spune că face naveta de tot atâta timp între Milano şi Timişoara. „Sunt plecată de la 24 de ani. Norocul e că fac puţin cu avionul, cam cât aş face cu maşina de la Timişoara la Arad, aşa că nu mi se pare că aş fi prea departe de casă”,  povestea frumoasa blondă într-un interviu.

Brigitte Năstase şi surorile ei

În Italia, blondina are afaceri cu maşini, împreună cu iubitul său, dar nici acasă, în Timişoara, nu se relaxează când ajunge. Şi aici are o casă, dar şi o afacere care merge destul de bine. Salonul ei de înfrumuseţare are nu mai puţin de 15 angajaţi!

Şi cealaltă soră a lui Brigitte a moştenit ochii albaştri ai mamei sale, însă nu prea îi place să-i arate. Este căsătorită şi are şi un băieţel care i-a moştenit perfect culoarea ochilor. Cele trei surori recunosc că nu se văd destul de des precum ar dori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×