Un cuplu celebru al ROM NIEI, la un pas de despărţire cu două zile înainte de nuntă! A aflat că are amantă înainte să meargă la altar!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/05/2015, 19:00
Un cuplu celebru al ROM NIEI, la un pas de despărţire cu două zile înainte de nuntă! A aflat că are amantă înainte să meargă la altar! GALERIE FOTO

Brigitte si Ilie Nastase formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, insa, relatia lor nu a fost una tocmai lipsita de probleme. Sotia fostului tenismen a facut declaratii bomba pentru revista Spy.

Brigitte nu a avut o viata tocmai usoara inainte sa il cunoasca pe Ilie Nastase. Dupa ce la 25 de ani a ramas vaduva cu un copil, in varsta de 2 ani, a stat apoi in inchisoare, timp de un an si jumatate fiind acuzată că a ordonat sechestrarea şi tâlhărirea administratorului clubului pe care ea îl deţinea. Totul s-a schimbat insa, atunci cand fostul tenismen a intrat in viata ei.

Ilie Nastaste si Brigitte Spy

Intr-un moment de sinceritate, bruneta a facut marturisiri picante din timpul casatoriei cu Ilie Nastase. Sotul ei a inselat-o chiar inainte de nunta, insa, Brigitte a trecut peste acest eveniment neplacut.

„Am avut probleme cu Ilie, s-a îndrăgostit de alta după ce ne-am căsătorit civil. Avea pe una, nu ştiu cine era. Am aflat cu 2 – 3 zile înainte de nuntă. Am fost distrusă, nu aveam nici un chef, eu râdeam la televizor dar îmi venea să mă zgârii pe ochi, să îmi scot inima din piept. Am fost necăjită tare, necăjită… mi-a fost greuuu, se purta şi mai urât cu mine. Ajunsesem să îmi iau fustă din aia mini vara, decolteuri ca să nu se mai uite la alta, că el aşa e, îi place să se uite la fete. Ăsta e el… Eu m-am prins că, dacă îmi puneam fuste din alea scurte, nu se mai uita la altele, stătea să mă păzească pe mine. Crezi că eu îmi făceam altfel operaţia la faţă? De asta mi-am făcut-o.. Atunci nu am mai vrut să lucrez la baza sportivă, mi-am dat seama că eu mă distrug şi el se plimbă cu altele şi eu sunt doar o tipă care munceşte. Mi-am dat seama că trebuie să fac mai mult pentru mine. Păi, ce faci, tu pui faianţă şi gresie şi te chinui şi el îşi ia altă nevastă? Am zis, cu limită, stai un pic. Mi-am luat antrenor personal, mi-am făcut operaţia la faţă, pe care nu o făceam în mod normal. Acum nu mai este situaţia asta”, a declarat Brigitte in exclusivitate pentru Spy.ro

Nunta Ilie Nastase
Cu toate astea, Brigitte a dat dovada de maturitate si si-a iertat sotul, reusind pana in prezent sa aiba o casnicie frumoasa si solida. Cei doi sunt casatoriti de mai bine de doi ani.

„El era îndrăgostit de aia, a venit la nuntă că deja era aranjat tot şi nu avea ce să mai facă. L-am sunat pe naşu şi i-am zis: Naşule, m-a înşelat Ilie. Băi, tu eşti proastă, fii femeie deşteaptă, trezeşte-te, spală-te pe faţă şi hai la Braşov! M-am rugat două zile non-stop, am băut o sticlă de şampanie, nu trebuia să fac lucrul ăsta. După aia m-am adunat şi am zis că nu mă las. Mi-am zis, omul care să nu te trădeze niciodată, ăla nu există, ăla a murit pe cruce. Cuplurile care rezistă mult timp sunt cele care învaţă să ierte, să stea unite la bine şi la rău. M-am gândit să fiu mai matură. A fost un mare păcat pe care eu l-am considerat că el l-a făcut, că m-a înşelat şi s-a îndrăgostit de alta. Mi-am zis, ai defecte, te face raţă, du-te şi încearcă să scoţi aia din buze. Mi-am zis, nu mai sta şi număra faianţa pe pereţi, să verifici câţi metri ţi-au pus ăia, m-am trezit la realitate. Eu deja eram prea maniacă cu chestiile astea. El cred că zicea că mă cred eu buricul pământului şi cred că a căutat o femeie mai slabă. Nu ştiu pe cine şi nici nu vreau să ştiu, dacă aflu asta înseamnă că accept şi eu nu vreau să accept”, a mai adaugat sotia lui Ilie Nastase.

VEZI VIDEO INCENDIAR CU DANI ŞI FLAVIA DANSÎND BACHATA! ŢI SE RIDICĂ INSTANT PULSUL! 

Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui cuplu celebru al României! Înşelată după cununia civilă, a vrut să anuleze nunta! 

VIDEO / Dani Oţil, accident TERIBIL de maşină la 150km/oră! Anunţul făcut la Antena 1

Adrian Mutu, planuri de NUNTĂ la ÎNCHISOARE!

TRANZACŢIA DECENIULUI: PRO TV A FOST VÎNDUT!

MIHAELA RĂDULESCU, DATĂ AFARĂ DE LA ROM NII AU TALENT?! Cine a făcut anunţul!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×