VIDEO. Posibil atentat la Londra. Un şofer a intrat cu maşina pe trotuar. Mai mulţi oameni au fost răniţi!

Filon Stan   
în Hotnews
08/10/2017, 00:07
VIDEO. Posibil atentat la Londra. Un şofer a intrat cu maşina pe trotuar. Mai mulţi oameni au fost răniţi!

Posibil atentat terorist în marea Britanie! Mai multe persoane au fost rănite la Londra, în urmă cu scurt timp, după ce o maşină a intrat pe trotuarul din faţa Muzeului de Istorie Naturală din Londra, informează presa locală, potrivit Reuters.

Martorii oculari povestesc că şoferul a încercat să fugă, dar a fost prins de mai mulţi trecători şi pus la pământ. Printre cei care l-au pus la pământ se numără şi un bărbat care îl ţinea cu o mână pe şofer şi cu cealaltă îşi ţinea fetiţa în vârstă de 4-5 ani.

Potrivit agenţiei de presă britanice, poliţia londoneză este la curent cu incidentul de pe Exhibition Road, din vestul Londrei şi cu faptul că mai multe persoane au fost rănite. Totodată, forţele de ordine au anunţat că la faţa locului a fost arestat un individ. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

BBC transmite doar o alertă conform căreia există informaţii despre un incident cu o maşină în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din Londra.

În urmă cu doar o lună, un atentat a avut loc la metroul din Londra, când 29 de persoane au fost rănite. Atunci, o bombă artianală care conţinea substanţe nocive a explodat într-o garnitură de metrou. Poliţiştii au mai găsit la faţa locului încă o bombă, care însă nu a fost detonată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×