Şi-a injectat în muşchi o substanţă periculoasă! Rezultatul: un super-erou de filme cu buget redus

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
in Galerie foto
13/11/2017, 15:00
Şi-a injectat în muşchi o substanţă periculoasă! Rezultatul: un super-erou de filme cu buget redus GALERIE FOTO

Zici că este actor din filmele cu supereroi, însă unul cu buget redus! A ajuns de râsul Internetului, după ce şi-a injectat o substanţă în braţe pentru a arăta ca un culturist! Un tânăr din Rusia în vârstă de 21 de ani, care s-a lăudat pe internet cu braţele sale desprinse parcă din desenele cu Popeye Marinarul, a fost criticat pentru că s-a injectat cu o substanţă periculoasă. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Potrivit metro.co.uk, Kirill Tereshin, din Pyatigorsk, Rusia, a ajuns să aibă bicepşi de 60 de cm după ce s-a injectat cu Synthol, o substanţă controversată, folosită în culturism. Tânărul a mărturisit că s-a injectat cu mai mulţi litri din substanţa respectivă.

Braţe injectate! „Am avut febră, simţeam că mor în pat”

”Pentru bicepşi de asemenea dimensiuni, trebuie să te injectezi cu mai mulţi cu litri în braţe. După ce am facut-o, am avut febră, simţeam că mor în pat, însă până la urmă a fost ok” a relatat el pe reţelele de socializare.

Viteazul rus a primit mai multe sfaturi de la Internauţi, pe lângă criticile normale pentru un astfel de caz. Cei care i-au văzut pozele i-au scris printre altele că ar trebui să fie internat puţin şi pe la psihiatrie, pentru un control sumar. 

Ştirea MOMENTULUI

Laura Cosoi a povestit cum a făcut cunoștință cu fiica sa, Rita! ”Mi s-a părut foarte curios”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.