Viva burlăcia! Cum petrece după DIVORŢUL de Pelinel!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/05/2014, 16:24
Viva burlăcia! Cum petrece după DIVORŢUL de Pelinel! GALERIE FOTO

Proaspat despartit de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu se bucura din plin de viata de burlac. In weekend, el si-a facut de cap intr-un club din Capitala, alaturi de cativa prieteni. Petrecerea a fost udata din plin cu alcool si s-a terminat in zori.

La inceputul primaverii, Cristian Boureanu anunta pe un site de socializare ca el si sotia sa, Valentina Pelinel, au decis sa divorteze dupa sase ani de casnicie. De atunci, necazurile s-au tinut lant de politician, el avand nenumarate probleme si in afaceri, fiind executat silit de banci. In ultimele saptamani, Boureanu a fost vazut numai trist, mergand cu capul in jos, fara a avea chef de viata. Iata insa ca in ultimele zile, Cristi pare sa fi trecut peste suferinta pricinuita de despartirea de Pelinel. Hotarat sa isi refaca viata, el a facut si primul pas. In weekend, el a decis ca a venit momentul sa isi ia in serios viata de burlac, asa ca, s-a imbracat cu cele mai bune haine din sifonier si a iesit intr-un club de fite din Capitala, unde a petrecut pana in zorii zilei.

S-a distrat in club pana in zori!

61496807

„A venit pe la trei dimineata, insotit de cativa prieteni. La inceput a fost destul de timid si s-a vazut cu ochiul liber ca nu este obisnuit cu astfel de distractii. Dupa cateva pahare de alcool, Boureanu s-a destins si a inceput sa se simta bine, sa danseze, dar si sa socializeze. Cristi nu a dus lipsa nici de admiratoare.

61456905

Femeile s-au perindat continuu pe la masa lui, ba unele, mai indraznete, s-au bagat in seama, l-au mangaiat si au facut tot posibilul pentru a obtine numarul lui de telefon. Unele au si reusit. Boureanu parea linistit, nu l-am vazut trist, ori stresat. Nu mai sufera dupa sotia lui, acum isi doreste sa iasa foarte mult, sa cunoasca alta lume. A depasit momentul despartirii de Pelinel, insa nu s-a obisnuit cu statutul de burlac”, ne-a marturisit un apropiat al politicianului.

Divorteaza dupa sase ani de mariaj!

61337268

Cristian Boureanu si Valentina Pelinel s-au cunoscut printr-o prietena comuna, iar intre ei s-a infiripat imediat o poveste de dragoste. Desi pareau sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, cei doi au anuntat la inceputul verii ca vor sa divorteze si ca nu mai exista sanse de impacare intre ei.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×