Borcea, implicat într-un proces devastator. „E confuz, se teme foarte tare”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
26/02/2014, 08:25
Borcea, implicat într-un proces devastator. „E confuz, se teme foarte tare” GALERIE FOTO

Faptele nesăbuite din trecut îi tulbură prezentul fostului preşedinte executiv de la Dinamo, Cristian Borcea (44 de ani). Tată a patru copii din două căsnicii diferite, Borcea s-a trezit chemat în judecată de către Simona V., o avocată din Bucureşti cu care ar fi avut o relaţie amoroasă în trecut. Femeia cere în instanţă ca omul de afaceri să-şi recunoască fiica de 7 ani, despre care susţine că este rodul iubirii lor.

În ziua în care Curtea de Apel Bucureşti trebuia să anunţe sentinţa în “Dosarul transferurilor”, Cristi Borcea s-a trezit implicat într-un alt proces.
De data aceasta, unul de paternitate! De remarcat că omul de afaceri a mai fost târât în instanţă de fosta amantă.

În 2007, femeia, care în trecut a fost asociată cu fostul finanţator de la Dinamo într-o firmă care deţinea un restaurant în Capitală, a deschis acţiune judecătorească. Atunci, după trei termene întinse pe durata unui an, părţile au făcut pace.
Litigiul s-ar fi stins după ce Cristi Borcea i-ar fi oferit femeii o anumită sumă de bani. Toate bune şi frumoase, doar că acum avocata iubăreaţă l-a chemat iar la bară pe Borcea, motiv de nedumerire pentru afaceristul a cărui avere este cotată la 30.000.000 de euro.

Un apropiat de-al fostului dinamovist ne-a dezvăluit: “Cristi e confuz. Nu ştie ce anume caută, de această dată, fosta lui parteneră. Se teme că urmăreşte tot banii lui, nu doar reglementarea situaţiei pe care o are fiica ei. Chiar mi-a spus: «De ce să-i dau bani aiurea? Nu sunt sigur că este fetiţa mea! Voi fi bărbat civilizat, voi face testul de paternitate! »”.

Simona a fost manechin la Paris

Potrivit unor prieteni comuni, Cristi Borcea ar fi cunoscut- o pe Simona V. în urmă cu 13 ani, pe când femeia lucra ca manechin şi făcea reclamă la cosmetice de lux, locuind, pentru o scurtă perioadă, în puf, la Paris.
În capitala Franţei s-a aflat sub contract cu o agenţie celebră, calitate în care a participat la mai multe evenimente mondene şi a cunoscut oameni cu bani. E şi motivul pentru care Borcea nu e convins că fetiţa e copilul lui.

 

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×