Mihaela Borcea şi-a dus fiul de mână să-şi taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/08/2017, 14:01
Mihaela Borcea şi-a dus fiul de mână să-şi taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani GALERIE FOTO

La numai 20 de ani, fiul cel mare al lui Cristi Borcea avea o greutate nefirească vârstei sale. Conştient că nu va renunţa la stilul lui de viaţă ca să ţină regim şi să facă mult sport, Patrick Borcea şi-a tăiat stomacul pentru a scăpa de kilogramele în plus. 

La îndemnul mamei sale, Mihaela Borcea, Patrick a acceptat ajutorul unui medic chirurg pentru a-şi tăia stomacul. Deşi reuşişe să dea jos câteva kilograme în momentul în care tatăl său a fost reţinut, Patrick le-a pus imediat la loc, aşa că ajunsese să aibă o conformaţie destul de ciudată pentru un tânăr de vârsta lui.

Conform surselor noastre, în urmă cu mai bine de o lună Patrick s-a internat într-o clinică de lux din România, unde medicul Copăescu, acelaşi care le-a operat pe Teo Trandafir, Raluca Bădulescu sau Adina Bourceanu, s-a ocupat şi de cazul lui.

Cristi Copăescu este un celebru chirurg, care a ajutat multe vedete autohtone să scape de kilogramele în plus. Şi cum banii nu sunt o problemă pentru familia Borcea, se pare că prima soţie a fostului acţionar de la Dinamo, a scos din buzunar 10.000 de euro, pentru ca Patrick să-şi recapete silueta.

Chiar dacă nu făcea nici un efort pentru a scăpa de kilogramele inestetice, Patrick era, oarecum, frustrat de aspectul lui fizic. Aşa se explică cum, de-a lungul timpului, fotografii l-au întâlnit pe plajele din România doar cu hainele pe el. Deşi îi plăcea să iasă pe plajă cu prietenii lui, fiul cel mare al lui Cristi Borcea nu renunţa niciodată la tricou şi de cele mai multe ori stătea sub umbrelă sau la barul de pe plajă, niciodată întins pe şezlong la soare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×