Dezastru financiar pentru fosta soţie a lui Borcea

Roxana Brănişteanu   
în Reality show
26/09/2013, 19:58
Dezastru financiar pentru fosta soţie a lui Borcea GALERIE FOTO
Cristi Borcea

Mihaela Borcea, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea, trece prin probleme serioase după divorţ. Hotelul pe care îl are în staţiunea Olimp a intrat în faliment, după ce aceasta a anunţat că va introduce în instanţă cerere de deschidere a procedurii insolvenţei.

„Avînd în vedere situaţia financiară a societăţii, caracterizată prin înregistrarea de pierderi şi imposibilitatea achităţii obligaţiilor, se decide în unanimitate de voturi deschiderea procedurii de insolvenţă, în baza art. 27 din Legea nr. 85/ 2006, astfel cum aceasta a fost modificată şi completată, precum şi a declaraţiei prin care societatea îşi exprimă intenţia de reorganizare, conform unui plan de reorganizare”, se arată într-un raport firmei deţinute de Mihaela Borcea, care deţine un hotel din staţiunea Olimp, informează ReplicaOnline.

Fostul hotel Muntenia a fost redeschis în vara lui 2012, după doi ani de renovări şi investiţii de milioane de euro. Cu toate acestea, afacerea condusă de Mihaela Borcea a mers din prost în mai prost. Astfel, în 2012 a înregistrat o cifră de afaceri de doar 217.114 lei şi pierderi de 533.971 de lei, cu trei angajaţi, dar şi datorii totale de 2.538.762 lei. Pentru anul 2013, nu există, deocamdată, informaţii oficiale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×