6 bombe descoperite în curtea unei şcoli dintr-o localitate ieşeană! 300 de elevi, în pericol

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 00:05
6 bombe descoperite în curtea unei şcoli dintr-o localitate ieşeană! 300 de elevi, în pericol

Bombe la şcoală! 300 de copii au fost în pericol să sară în aer, chiar în prima zi de şcoală. Muncitorii care lucrau la amenajarea unei baze sportive pentru şcoala din localitatea ieşeană Oţeleni au rămas cu gura căscată de descoperirea făcută! În timp ce săpau pe terenul de sport, oamenii au găsit mai multe bombe!

Proiectilele au fost găsite la doar o oră după încheierea festivităţii de deschidere a anului şcolar, la care au participat aproape 300 de copii. Bombele au fost descoperite, la doar 30 de cm adâncime, de o echipă de muncitori care lucra la amenajarea unui teren de sport. Lucrările au fost sistate şi la faţa locului au venit autorităţile locale şi reprezentanţii Poliţiei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bombe la şcoală! Lângă unitatea de învăţământ se află şi o gospodărie

Lângă stadion se află şcoala şi o gospodărie a unui localnic.Autorităţile locale urmează să decidă dacă orele de curs vor fi suspendate marţi la şcoala din Oţeleni, a transmis corespondentul TVR Marga Andreescu.

2,3 milioane de copii au început pe 11 septembrie cursurile. Anul şcolar 2017-2018 are 35 de săptămâni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×