Bombă sexy la Ministerul Tineretului şi Sportului! Are 31 de ani şi este milionară!

Filon Stan   
în Galerie foto
26/01/2018, 11:01
Bombă sexy la Ministerul Tineretului şi Sportului! Are 31 de ani şi este milionară! GALERIE FOTO

Viorica Dăncilă va anunţa, vineri, echipa de miniştri cu care va forma noul Guvern, începând de săptămâna viitoare, informează Mediafax. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Un ziar online din Satu Mare anunţă că Ministerul Tineretului şi Sportului va fi preluat de fiica unui om de afaceri din Satu Mare. În urmă cu doi ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o drept ”milionara sexy” pe Ioana Bran. Acum este deputat!

Bombă sexy la Ministerul Tineretului şi Sportului!

„Sătmăreanca Ioana Bran are şanse uriaşe să devină noul ministru al Tineretului şi Sportului! Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie”, menţionează sursa citată de Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×