BOMBĂ la Hollywood! O celebră actriţă se mărită cu asistenta ei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/02/2015, 13:34
BOMBĂ la Hollywood! O celebră actriţă se mărită cu asistenta ei GALERIE FOTO

Încurcate sunt căile iubirii! După ce a făcut pereche cu colegul de platou Robert Pattinson, de care s-a despărţit cu scandal, Kristen Stewart a decis că, de fapt, îi plac femeile şi şi-a cerut de soţie asistenta…

E aproape o modă la Hollywood să fii bisexual, aşa că nu a mirat pe nimeni când au apărut poze în care Kristen Stewart era un pic prea apropiată de asistenta şi prietena ei, Alicia Cargile. Părea o joacă, o toană a tinereţii, pentru că actriţa are doar 23 de ani, iar Alicia îi este apropiată ca vârstă.

Iată însă că relaţia lor e serioasă. Dezamăgirile în amor par s-o fi făcut pe Kristen Stewart să schimbe macazul şi să decidă că este, de fapt, lesbiană. O apropiată a celor două a dezvăluit că, în vacanţa petrecută recent în Hawaii, vedeta şi-a dat seama că n-o mai priveşte pe Alicia ca pe o amică, pe umărul căreia îşi plânge iubirile ratate, şi că s-ar fi îndrăgostit de ea. Mai mult, şi-ar fi cerut noua iubită în căsătorie, iar fetele s-au întors din vacanţă cu inele pe degete! “Kristen a realizat că Alicia e ceea ce-i trebuie şi nu a mai pierdut timpul. Şi-a cerut scuze că nu şi-a dat seama mai devreme de sentimentele ei”, a dezvăluit amica actriţei. Acum, cele două îşi plănuiesc nunta, iar Kristen a plecat “la vânătoare” de case în Los Angeles. Se pare că vrea “ceva artistic, modern, ca un sanctuar”, pentru ea şi partenera ei de viaţă. Kristen şi Alicia au devenit apropiate după ce s-a aflat că actriţa l-a înşelat pe Robert Pattinson, pe atunci iubitul ei, cu regizorul Rupert Sanders. După ce Rupert i-a dat papucii, iar Hollywoodul a blamat- o c-a spart casa lui Sanders, Alicia a fost umărul pe care Kristen a plâns.

sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×