Bomba a explodat! Fost ministru român s-a cuplat cu o actriţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/06/2015, 20:26
Bomba a explodat! Fost ministru român s-a cuplat cu o actriţă GALERIE FOTO

Daniela Nane pare sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste alaturi de istoricul Adrian Cioroianu. Cei doi au o relatie de ceva vreme, pe care au reusit sa o tina ascunsa pana in prezent. Doua persoane extrem de discrete, Daniela Nane si fostul Ministru de Externe nu au vrut sa isi faca publica relatia de iubire pe care o au de mai multa vreme.

Insa, de curand, actrita si Adrian Cioroianu s-au afisat impreuna, semn ca sunt dispusi sa isi traiasca povestea de iubire, in vazul tuturor.

Recent, Daniela Nane si Ambasadorul au fost vazuti la un eveniment de marcă din Bucureşti, unde au părut că formează un cuplu.

CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE 

S-a iubit cu soprana Alexandra Coman

 

Adrian Cioroianu si Alexandra Coman au devenit un cuplu in anul 2003, pe vremea cand el era lector universitar si membru al Partidului National Liberal. Desi isi facusera planuri de nunta, acestea s-au naruit, astfel ca in loc sa ajunga in fata ofiterului Starii Civile, cei doi si-au spus “adio!”. Despartirea a fost confirmata, in exclusivitate pentru CANCA.ro, de soprana Alexandra Coman, in vara anului trecut. “Dupa o reflectie indelungata, am hotarat sa ma despart de logodnicul meu, Adrian Cioroianu. A fost o relatie frumoasa, plina de respect si intelegere, dar am evoluat diferit, intre noi ramanand doar o prietenie profunda. Aceasta este singura declaratie pe care o voi da in legatura cu acest subiect, dorind sa pastrez discretia care ma caracterizeaza”, ne-a spus atunci soprana Alexandra Coman.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×