Bombă! Borcea, chemat în instanţă pentru a-şi recunoaşte o fiică de şapte ani

Răzvan Scarlat   
în Reality show
25/02/2014, 08:35
Bombă! Borcea, chemat în instanţă pentru a-şi recunoaşte o fiică de şapte ani GALERIE FOTO

Aflat la un pas să fie condamnat la puşcărie în “Dosarul Transferurilor”, Cristian Borcea a mai primit o lovitură zilele trecute. Fostul acţionar al lui Dinamo este chemat în instanţă de o fostă iubită, pentru a-şi recunoaşte fetiţa în vîrstă de şapte ani.

Femeia, care în trecut a fost asociată cu fostul finanţator al lui Dinamo într-o firmă ce deţinea un restaurant în Capitală, îi cere la judecătorie, celui pe carel consideră tatăl fetiţei sale în vîrstă de 7 ani, s-o recunoască pe micuţă şi să-i acorde acesteia toate drepturile ce i se cuvin în mod legal.

Nu e prima dată cînd presupusa parteneră secretă a fostului şef din “Ştefan cel Mare”, de profesie avocat, îl cheamă pe acesta în faţa magistraţilor. Aceeaşi mişcare a făcut-o şi în anul 2007, cînd a încercat, la Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov, să-l determine pe Borcea să-şi recunoască fiica.

La acea vreme, după trei termene de judecată programate în cursul unui an, femeia a renunţat la orice pretenţie, semn că fostul finanţator dinamovist a dat-o la pace cu aceasta, anunţă libertatea.ro.

Acum, nu se ştie dacă şi acest nou proces va avea aceeaşi soartă. Cert este însă că Borcea va fi chemat să dea cu subsemnatul în faţa instanţei, iar dacă nu-şi va recunoaşte copilul de bunăvoie ar putea fi supus, conform prevederilor legale, testului ADN.

Fostul finanţator al lui Dinamo are trei copii (Patrick – 15 ani şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vîrstă de 9 ani) cu fosta sa soţie, Mihaela (44 de ani), de care s-a despărţit în 2011.

În acelaşi an, omul de afaceri s-a recăsătorit, luînd-o de nevastă pe Alina Vidican (29 de ani), alături de care a mutat “cartierul general” al familiei la Miami, în Statele Unite ale Americii. Un an mai tîrziu, proaspăta soţie a milionarului l-a făcut fericit pe acesta, dăruindu-i şi ea un băiat.

RTEmagicC_2-3-borcea--instanta.jpg

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×