ACTOR de la Hollywood, DIVORŢ la doar 4 luni de la nuntă!?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/02/2015, 18:11
ACTOR de la Hollywood, DIVORŢ la doar 4 luni de la nuntă!? GALERIE FOTO

George Clooney si avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin sunt casatoriti de numai 4 luni, dar se pare ca se gandesc deja la divort, scrie joi ziarul spaniol „La Vanguardia”, preluand o stire din revista de mondenitati „In Touch”.

Dupa o nunta fastuoasa in mai multe episoade, reflectata amplu de presa din intreaga lume, intre cei doi ar fi aparut divergente serioase, care pun sub semnul intrebarii trainicia casniciei lor. In acest context, publicatia americana mentionata avanseaza deja si o cifra legata de despartire: 200 de milioane de dolari.

La bursa zvonurilor se spune ca avocata de 37 de ani nu apreciaza catusi de putin faptul ca sotul ei, de 53 de ani, sustine ca se simte foarte tanar si vrea sa-si continue stilul de viata lipsit de griji de pana acum.

In plus, artistul catalogat in repetate randuri ca unul dintre cei mai sexi barbati ai planetei nu vrea sa aiba urmasi, spre deosebire de frumoasa lui sotie. Toate acestea ar putea sa-l coste, in final, suma considerabila pe care ar trebui sa o plateasca pentru un eventual divort.

George Clooney si Amal Alamuddin s-au casatorit in septembrie 2014 la Venetia, intr-o ceremonie care a costat in jur de zece milioane de dolari, a durat mai multe zile si a avut sute de invitati, printre care numeroase figuri renumite de la Hollywood.

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×