BOMBA ANULUI! Liviu VÎRCIU i-a furat-o lui MARICA pe VANDICI!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
03/04/2014, 13:10
BOMBA ANULUI! Liviu VÎRCIU i-a furat-o lui MARICA pe VANDICI! GALERIE FOTO

Liviu Varciu a spus cuvinte frumoase despre Ilinca Vandici, despre care se stia ca are o relatie tumultoasa cu Ciprian Marica, si a marturisit ca o admira mult. Vedeta de la Kanal D o considera pe roscata „o superbitate de femeie”.

„Da, sunt indragostit! De viata sunt indragostit. De zilele astea frumoase pe care le am de vreo saptamana. De Dumnezeu pentru ca a facut cumva sa fie bine. Sunt indragostit de Ilinca Vandici”, a spus Liviu, prin telefon la WOWBiz.

„O sa ma uit la emisiune pana cand o sa plece Ilinca din platou, atunci o sa inchid televizorul si ma duc sa ma culc. Ilinca e frumoasa, ai fi nebun sau homosexual sa nu fii indragostit de o asemenea femeie. M-as bucura sa creada ce ii spun! Daca vreodata din prietenie o sa iasa o dragoste frumoasa, eu nu o sa o pun relatia noastra la televizor. Suntem maturi si o sa tinem dragostea asta frumoasa pentru noi, daca va fi ceva intre noi”, a completat el.

Liviu-Varciu-

Inainte de interventia telefonica a lui Liviu, Ilinca spunea: „Ma cunosc de mult cu el. Ne-am intalnit de multe ori. Simpatia exista! Daca e sa fie ceva, vin si va spun. Nu m-am ascuns niciodata! Ne cunoastem de cand e lumea si pamantul, de vreo noua ani. Sunt o tipa singura, nu am obligatii. Sunt tanara, frumoasa, seducatoare… E greu sa nu isi doreasca barbatii sa ma cunoasca mai bine. Suntem oameni, suntem colegi, prieteni. Nu stiu daca exista chimie intre noi”.

Ce admira ea la fostul sot al Adelinei Pestritu? „Liviu e sincer, corect, deschis, de-asta il admir mult! E flatant ce a zis! Daca e sa ne facem declaratii de dragoste, sa o facem in particular”, a declarat Ilinca.

„Nu e primul barbat care imi spune ca e indragostit de mine. Eu sunt cerebrala, nu ma pierd cu firea. Eu si Liviu nu avem o relatie”, a completat ea.

Intrebata de Adelina daca ar vrea sa traiasca o poveste de amor cu Liviu Varciu, roscata a precizat: „Nu am de unde sa stiu ce se va intampla. Ce e scris acolo Sus, asta se intampla”.

SURSA: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×