Răsturnare de situaţie în cazul şocant din Iaşi! Bogdan Maleon nu şi-a ucis soţia! Ambii s-au sinucis, de Crăciun!

Filon Stan   
în Stirea zilei
26/12/2017, 14:01
Răsturnare de situaţie în cazul şocant din Iaşi! Bogdan Maleon nu şi-a ucis soţia! Ambii s-au sinucis, de Crăciun!

Răsturnare de situaţie în cazul morţii profesorului Bogdan Maleon şi al soţiei sale! Cei doi au fost găsiţi morţi în propria lor casă din Iaşi, chiar în ziua de Crăciun!

Primul scenariu pus la punct de procurori a fost că profesorul universitar şi-ar fi ucis soţia, apoi s-ar fi sinucis. Ultimele declaraţii oficiale însă dau peste cap tot cazul! „Din primele cercetari efectuate, în cursul după-amiezii de ieri, inclusiv concluziile preliminare ala necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane. Astfel încât, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au SINUCIS! La un interval de două-trei ore” a declarat pentru reporterii BZI, Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bogdan Maleon şi soţia sa s-ar fi sinucis, spun procurorii!

Directorul Bibliotecii Central Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, şi soţia lui au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun, conform Agerpres. „Trebuia să plece într-o vizită şi nu au mai ajuns şi a venit să vadă ce fac. L-a găsit pe el spânzurat. Atât ştim. În rest nu ştim absolut nimic. Era o familie atât de frumoasă. Nu ştiu… E o surpriză mare pentru noi. Nu se poate descrie în cuvinte”, a declarat una dintre persoanele care i-a găsit pe cei doi.

Bogdan Maleon era profesor universitar doctor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, iar din 2015 a fost numit director interimar al Bibliotecii Central Universitare. Anterior, Bogdan Maleon a fost director al Muzeului Universităţii Cuza, deschis în 2010. Cuplul Bogdan şi Anda Maleon nu avea copii. Cei doi au absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, în promoţii diferite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×