Bill Gates investeşte 40 de milioane de dolari în vaca perfectă!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
01/02/2018, 15:07
Bill Gates investeşte 40 de milioane de dolari în vaca perfectă!

Miliardarul american Bill Gates visează la vaca perfectă! Omul de afaceri chiar a finanţat un laborator de cercetare care vrea să creeze vaca ideală, relatează Le Figaro.

Animalul care va rezulta în urma cercetărilor va putea produce la fel de mult lapte ca o vacă din Europa şi va rezista la încălzirea globală, scrie Ziarul Financiar.

Bill Gates a investit 40 de milioane de dolari în vaca perfectă!

Fondatorul Microsoft a investit peste 40 milioane de dolari în Alianţa mondială pentru medicamentele destinate bovinelor, GALVmed, un ONG cu sediul în Edinburgh care realizează cercetări în domeniul vaccinării bovinelor şi genetică.

Bill Gates se lansează în acest nou proiect „genetic” după ce a investit în 2017 în carnea artificială împreună cu alţi doi miliardari, Richard Branson, fondatorul Virgin, şi Jack Welch, fostul CEO al General Motors, notează zf.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 16 iulie 2018. O zodie se despart de persoana iubită

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.