Bilete LOTO 6/49: de câte ori plătesc jucătorii un singur bilet. Iată cât costă

Claudiu Surmei   
în Loto
20/01/2019, 11:41
Bilete LOTO 6/49: de câte ori plătesc jucătorii un singur bilet. Iată cât costă GALERIE FOTO
Jucătorii plătesc de mai multe ori pentru un singur bilet la LOTO

Loteria Română a înlocuit vechile bilete pe care se treceau numerele favorite și care puteau fi folosite o singură dată, astfel încât cei care joacă de fiecare dată aceleași numere pot acum să păstreze biletul completat și să îl folosească ori de câte ori au nevoie. Chiar și în aceste condiții, jucătorii plătesc de mai multe ori pentru un singur bilet la LOTO, asta pentru că de fiecare dată trebuie să mai dea câte 50 de bani pentru a primi chitanța cu numerele.

Mai precis, jucătorii pot păstra biletul pe care și-au trecut numerele preferate, însă de fiecare dată când merg la ghișeu să le plaseze în sistem, aceștia plătesc 50 de bani pentru ca numerele să fie imprimate pe o chitanță. Iar acest lucru se întâmplă și în cazul în care jucătorul îi spune direct casierului numerele din memorie.

Jucătorii plătesc de mai multe ori pentru un singur bilet la LOTO 6/49

Loteria Română a implementat recent un nou sistem, iar schimbarea a adus cu ea și scumpirea biletelor la LOTO. O variantă simplă la 6 din 49 costă 5,5 lei (de la 4,8 lei), iar o variantă simplă la Noroc costă 3 lei (de la 2,4 lei). O variantă la Joker costă acum 4,5 lei (de la 3,6 lei), iar un bilet de joc la 5/40 costă 3,5 lei (de la 2 lei).

Noile bilete LOTO
Noile bilete LOTO

Noul sistem implementat de Loteria Română a costat aproximativ 7 milioane de euro, iar prețul a inclus și dotarea tuturor agențiilor LOTO din țară cu aparate noi de joc. Sistemul software pentru cele 2.000 de noi aparate a fost implementat de companie, al cărui acționar este Ministerul Finanțelor Publice.

Jucătorii au tot mai multe suspiciuni în ultima vreme în ceea ce privește corectitudinea extragerilor LOTO. După ce a anunțat că de Anul Nou vor fi extrageri duble și au mărit prețul biletelor, reprezentanții Loteriei Române au anunțat că de fapt a fost o confuzie și că biletele au au avut prețuri mai mari pentru că și câștigurile au fost suplimentate. În plus, jucătorii mai vechi sunt nemulțumiți că nu este dezvăluită identitatea celor care câștigă sume mari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×