„Big Nasty” Munteanu, prima imagine în Creed 2. Stallone a publicat imaginea

Adrian Barna    Claudiu Ilie   
în Filme
20/02/2018, 12:51
„Big Nasty” Munteanu, prima imagine în Creed 2.  Stallone a publicat imaginea GALERIE FOTO

Figurile personajelor Viktor Drago (Florian Munteanu) şi Adonis Johnson (Michael B. Jordan), rivali în ring, sunt îmbinate formând aproape o singură persoană. În fundal sunt plasate figurile lui Rocky Balboa (Sylvester Stallone), de partea lui Adonis, şi a lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), de partea lui Viktor.

Florian Muntean joacă în acest film rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul „Rocky IV”. Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed”, lansat în 2015.

Sylvester Stallone a confirmat distribuţia noii producţii pe platforma Instagram şi l-a felicitat pe Munteanu. „Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone.

Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu.

Scenariul filmului „Creed 2” a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes „Rocky”. Precedentul film a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

„Creed 2” este programat pentru lansare pe 21 noiembrie 2018.


 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×