„Big Nasty” Munteanu, prima imagine în Creed 2. Stallone a publicat imaginea

Adrian Barna    Claudiu Ilie   
în Filme
20/02/2018, 12:51
„Big Nasty” Munteanu, prima imagine în Creed 2.  Stallone a publicat imaginea GALERIE FOTO

Figurile personajelor Viktor Drago (Florian Munteanu) şi Adonis Johnson (Michael B. Jordan), rivali în ring, sunt îmbinate formând aproape o singură persoană. În fundal sunt plasate figurile lui Rocky Balboa (Sylvester Stallone), de partea lui Adonis, şi a lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), de partea lui Viktor.

Florian Muntean joacă în acest film rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul „Rocky IV”. Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed”, lansat în 2015.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sylvester Stallone a confirmat distribuţia noii producţii pe platforma Instagram şi l-a felicitat pe Munteanu. „Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone.

Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu.

Scenariul filmului „Creed 2” a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes „Rocky”. Precedentul film a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

„Creed 2” este programat pentru lansare pe 21 noiembrie 2018.


 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×