Bianca şi Victor, întîlnire bizară! Cum s-au comportat cei doi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/05/2015, 12:24
Bianca şi Victor, întîlnire bizară! Cum s-au comportat cei doi GALERIE FOTO

Pana si ei vor sa fie separati, dar Universul nu-i lasa! Dupa o perioada in care nu si-au mai vorbit deloc, Victor a dat nas in nas cu Bianca, la un restaurant, la ceas de seara! Noi avem imaginile, iar intalnirea a fost una bizara, pentru amandoi.

Saptamana trecuta, o noua furtuna s-a abatut asupra cuplului Bianca Dragusanu – Victor Slav. Enervat la culme de faptul ca s-a afisat in compania altui barbat, gelozia l-a facut pe “baiatul de la mateo” sa exclame ca fosta lui sotie este o femeie libera si ca poate sa faca ce vrea, intrucat ei sunt despartiti de patru luni, de cand s-au intors in America.

Ei bine, se pare ca Universul a complotat impotriva furiei lui Victor, iar noaptea de vineri a fost una speciala, cand cei doi s-au intalnit, cu totul intamplator, aparent.

S-au salutat si… atat!

Bianca se afla deja in interior in momentul in care Slav si-a facut aparitia acolo si, semn ca nu si-a uitat calitatile de gentleman, barbatul a salutat-o:

“Bianca a ajuns acolo prima, la o intalnire de afaceri. Face o colectie de rochii de mireasa si s-a vazut cu reprezentantii expozitiei. La scurt timp dupa ea si-a facut aparitia si Victor, culmea, tot la o intalnire de afaceri. In momentul in care a intrat si a vazut-o, s-a dus si a salutat-o politicos si a pupat-o pe obraz. Ulterior, fiecare si-a vazut de treaba lui. Bianca a plecat prima si, la randul ei, i-a spus si ea la revedere. Cam asta a fost tot”, a povestit o sursa prezenta la fata locului, pentru CANCAN.ro.

Se pare, totusi, ca cei doi nu au stat chiar indiferenti unul fata de celalalt, avand un mesager care a facut mai multe ture lange cele doua mese. E vorba despre Giani Kirita, aflat la masa cu Bianca, dar care l-a vizitat de cateva ori si pe Victor.

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×