Bianca Roman de la Insula iubirii s-a despărțit de iubitul politician: „Sunt împăcată sufletește. Am iubit cât am simțit”

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 16:10
Bianca Roman de la Insula iubirii s-a despărțit de iubitul politician: „Sunt împăcată sufletește. Am iubit cât am simțit”
Bianca Roman s-a despărțit de Alex Neacșu. Sursa foto: click.ro

Bianca Roman, fosta ispită de la Insula Iubirii s-a despărțit de iubitul politician, Alexandru Neacșu de la PMP Brașov. Sexy blondina a vorbit despre separarea de Alex și a spus că nu regretă timpul pe care l-a petrecut alături de acesta, doar că nu a fost să fie împreună cu acesta.

Bianca Roman s-a despărțit de iubitul ei pentru că o plictisea

Bianca Roman este cunoscută pentru participarea la Insula iubirii în calitate de ispită, iar apoi a devenit o prezență constantă în ziarele tabloide unde a vorbit despre operațiile ei estetice, printre care implantul cu silicoane uriașe. Diva de la Antena 1 a mărturisit că a iubit cât a simțit, iar acum este ok sufletește vorbind.

Femeia a lăsat să se înțeleagă că a tras foarte mult în această relație, că ea venea mereu cu inițiativa în orice activitate, iar el nu părea foarte implicat. Bianca a spus că în relația cu Alex ea era sarea și piperul și că s-a săturat să se implice 100%, iar el deloc. Bianca le-a spus celor de la wowbiz.ro că a învățat multe de la această despărțire și că nu va mai vorbi despre trecutul ei și despre viața privată.

„Am avut curajul să pun capăt unei relații în care numai eu eram sarea și piperul, eu organizăm toate evenimentele, distracțiile, ieșirile, persoana a doua era doar o umplutură care bineînțeles mă iubea și pe bună dreptate, din moment ce bifam toate căsuțele”, a declarat Bianca Roman pentru wowbiz.ro.

bianca roman
Povestea de iubire dintre Bianca și Alex s-a terminat pentru că blonda era singura care trăgea de această relație. Sursa foto: wowbiz.ro

A încercat să își salveze relația, dar degeaba

„Rămân cu un respect față de trecut și prin această postare îmi doresc să nu mai am întrebări în privat referitor la această situație. Eu sunt împăcată sufletește pentru că, la insistente, acum o lună am mai dat o șansă, dar nu se schimbase nimic. Am iubit cat am simțit!”, a mai spus Bianca.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×