Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. ”Am descoperit asta în urma unor analize!”

Catalin Nae   
în Bianca Dragusanu
27/03/2019, 12:11
Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. ”Am descoperit asta în urma unor analize!” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu are o boală incurabilă

Bianca Drăgușanu are o viață foarte activă și este mereu în centrul atenției presei mondene. Cu toate acestea, puțină lume știe că ea suferă de o boală incurabilă. Fosta iubită a lui Victor Slav a aflat de această afecțiune în urma unor analize și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă.

Bianca Drăgușanu are o boală cu care se confruntă de ani întregi

După niște căderi frecvente de calciu și probleme cu nivelul glicemiei, Bianca s-a decis să facă niște investigații medicale amănunțite, pentru a afla cu ce se confruntă. Analizele au scos la iveală faptul că blonda suferă de diabet și că ar trebui să facă injecții cu insulină. Se întâmpla în urmă cu circa zece ani, iar acum, din fericire, ea nu trebuie să ia zilnic insulină, boala ameliorându-se.

Se pare că stresul și curele de slăbire din adolescență s-au numărat printre factorii care i-au declanșat boala. „Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, spunea Bianca, conform cancan.ro.

Bianca Drăgușanu trebuie să facă sport pentru a ține boala sub control

Ce alte probleme medicale mai are Bianca Drăgușanu

Vedeta a fost avertizată de medici că trebuie să aibă grijă de sănătatea sa și că dacă nu nu face asta, diabetul i se poate afecta și va fi nevoită să treacă la injecții zilnice „De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas”, a mai spus blondina.

Acestea nu sunt singurele probleme de ordin medical cu care s-a confruntat Bianca Drăgușanu. De curând, ea a avut niște dureri crunte și a fost nevoită să ajungă la ortoped. Acestea i-a transmis că ar putea fi vorba de o afecțiune de menisc și i-a recomandat să facă un RMN, după cum a anunțat pe contul său de Instagram Stories.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×