Bianca Drăguşanu nu poate scăpa de Cristea. Vedeta este „bîntuită” de fostul iubit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/05/2016, 08:42
Bianca Drăguşanu nu poate scăpa de Cristea. Vedeta este „bîntuită” de fostul iubit

Cuplul pe care l-au format Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea a fost unul dintre cele mai mediatizate din showbiz-ul nostru autohton. S-au iubit cu patimă timp de trei ani de zile şi îşi declarau iubirea ori de câte ori apăreau în public.

După numeroase certuri, despărţiri, împăcări şi declaraţii de iubire, Adrian Cristea şi-a luat bajajele de la fosta lui iubită şi a plecat, nu în vreo vacanţă, ci spre vechiul său apartament de burlac, din Capitală. Datorită emisiunii ”Dansez pentru tine”, Bianca avea să lase în urmă tot ce trăise cu ”prinţul” Cristea, şi urma să se scrie o nouă poveste, de această dată cu Victor Slav. Blonda părea că şi-a găsit liniştea şi sufletul pereche şi se declara o femeie împlinită, astfel Bianca şi Victor au decis să se căsătorească.

În toamna anului 2013, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au spus ” Da” în faţa Domnului, fiind declarată fără niciun dubiu nunta anului. 260 de invitaţi, 200 de bodyguarzi, meniu de 100 de euro, rochie de 5.000 de euro şi nunta de 70.000 – acesta este inventarul în cifre pentru nunta care a avut loc la un local de lux din Capitala.  Din păcate, mariajul lor nu a durat decât câteva luni, din cauza infidelităţii Biancăi, care a petrecut un weekend la Paris, cu nimeni altul, decât fostul iubit, Adrian Cristea. Cum spune şi o vorbă din popor ”timpul vindecă orice rană”,  i s-a potrivit mănuşă fostului prezentator de la METEO, deoarece a trecut peste infidelitatea fostei soţii, acum formează din nou un cuplu, ba chiar încearcă să-şi consolideze relaţia, prin conceperea unui copil.

Se pare că destinul se încăpăţânează să îi aducă din nou împreună pe Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea, aceştia o să fie prezenţi amândoi în cadrul Târgului ”GHIDUL MIRESEI” de la Romexpo, care o să aibă loc weekend-ul ce urmează (6-8 mai), blonda îşi prezintă rochiile pe care le creează, preţurile fiind accesibile pentru orice buzunar, comparativ cu preţurile costumelor lui Cristea, care sunt destul de piperate.

Sursa: Cancan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×