Bianca Drăguşanu a născut o fetiţă perfect sănătoasă! Prima reacţie a lui Victor Slav

Ionuţ Cataramă   
în Monden
27/09/2016, 00:01
Bianca Drăguşanu a născut o fetiţă perfect sănătoasă! Prima reacţie a lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu a scăpat de emoţiile care o încearcă de nouă luni bune. Iar asta pentru că, în urmă cu puţin timp, a născut o fetiţă perfect sănătoasă, care va purta numele de Natalya Sofia.

Bianca Drăguşanu a mers, de dimineaţă, la clinica privată la care avea programată naşterea prin cezariană, ea fiind, deja, în termenul potrivit pentru a aduce pe lume fiica la care visa de atât de multă vreme. Mai mult decât atât, conform unor surse foarte bine informate, Victor Slav, mai emoţionat ca niciodată, a urcat la etajul la care este secţia de neonatologie pentru a pune câteva întrebări, timp în care sexy-graviduţa făcea un ultim set de analize. Iar apoi, cu emoţiile de rigoare, Bianca a intrat în sala de naşteri pentru a suporta cezariana şi, în urmă cu puţin timp, a născut o fetiţă perfect sănătoasă, de 3,250 kg şi 50 de cm.

Emoţionat şi fericit din cale afară, Victor Slav a mărturisit că a stat în sala de naşteri, alături de Bianca, tot timpul. ”Am stat în sală tot timpul. Nu pot să spun ce înseamnă să o ţii în braţe”, a spus el.

Era nerăbdătoare să nască

”Sunt obosită… Acum mă simt epuizată. De opt luni nu dorm. Nu mai am răbdare, mai ales că mişcă mereu…. Mai ales noaptea… Dar nu mai am răbdare, nici eu, nici Victor. De fapt, Victor e cel mai emoţionat. Am fost la control, iar medicii mi-au spus să stau cuminte, să mă odihnesc. Dar eu nu pot, maiam treabă, dar e greu…. Are peste 3 kilograme acum, deci mică nu e, e chiar foarte grea, dar tot nu pot sta chiar dacă mi-e greu să mă mişc”, a spus, acum câteva zile, Bianca Drăguşanu, pentru Spynews.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×