Bianca Drăguşanu, mai fericită ca niciodată. Ce decizie a luat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/10/2015, 11:37
Bianca Drăguşanu, mai fericită ca niciodată. Ce decizie a luat

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav pare din ce in ce mai puternica, drept dovada cei doi au decis sa se mute din nou impreuna, de data aceasta in apartamentul… fostului prezentator de la Meteo.

Dupa certuri si impacari, Bianca este iarasi fericita la bratul lui Slav! Cei doi si-au mai dat o sansa iubirii si, de cand au revenit la vechile sentimente, au iesit peste tot numai impreuna.

In urma cu o luna si jumatate, in mare secret, roscata si Victor au fost la Londra, in calitate de iubiti, la nunta unui prieten foarte bun al barbatului. Apoi au plecat la munte, dar si la familia divei, la Targu Jiu.

Mai mult, vecinii din blocul din zona Lizeanu in care locuieste fostul prezentator sustin ca vedetele s-au si mutat impreuna. “Zilele trecute, Bianca a venit cu bagajele la Victor acasa. E adevarat ca, in ultima perioada, era numai pe la el, dar acum, pare ca stau in apartamentul iubitului ei ca un adevarat cuplu”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

Decizia Biancai Dragusanu de a se muta acasa la iubitul ei este una surprinzatoare, intrucat, atat in perioada in care ea si Victor au fost casatoriti, cat si la impacarile anterioare, roscata a preferat sa locuiasca in imobilul de lux pe care il detine in Cartierul Tei. De data aceasta, a schimbat… locul, poate va fi si cu noroc.

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×