Bianca Drăgușanu a divorțat de soțul violent. Alex Bodi i-a fisurat o coastă și i-a băgat furculița în mână!

Bianca Drăgușanu a divorțat de soțul violent. Alex Bodi i-a fisurat o coastă și i-a băgat furculița în mână!
Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, din cauza violenței acestuia *foto: b1.ro

Bianca Drăgușanu s-a despărțit miercuri, 30 octombrie, de soțul său Alex Bodi. Blonda a depus actele la notar, după numai trei luni de mariaj. Totul a pornit după mai multe episoade violente ale soțului său. Vestea vine ca un șoc pentru fanii fotomodelului, după ce în urmă cu o săptămână Drăgușanu scria că urmează să ofere detalii picante din relația ei, iar toată lumea credea că este vorba despre faptul că ar fi rămas însărcinată.

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi

„Dragii mei, în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste. Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele «telenovelei» care vă ţine si pe voi în suspans de mai bine de un an. Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de soţul meu care mă adoră şi ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, scria Bianca Drăgușanu în urmă cu o săptămână, mesaj care s-a dovedit a fi unul ironic.

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condi’ii, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, susțin apropiaţi ai Biancăi Drăguşanu, pentru click.ro.

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, din cauza violenței acestuia
Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, din cauza violenței acestuia *foto: instagram

Bianca Drăgușanu a fost la urgențe la Spitalul Floreasca

De altfel, surse medicale de la Spitalul Floreasca au confirmat pentru sursa citată că blonda a ajuns de urgenţă la Camera de Gardă, după ce a acuzat dureri. Și în poza pe care a postat-o Bianca Drăgușanu pe Instagram, cu mâna fără inelul de logodnă, se văd urmele furculiței.

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august la Starea Civilă a Primăriei scetorului 3. Imediat după ceremonie, blondina povestea că a luat această decizie în mare secret. Nici părinții celor doi nu au știut că urmează a cei doi să-şi unească destinele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×