BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! S-a pus pe jos şi a început să plîngă! IMAGINI TULBURĂTOARE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/07/2015, 00:43
BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! S-a pus pe jos şi a început să plîngă! IMAGINI TULBURĂTOARE!

Bianca Drăguşanu este distrusă de durere. Cel puţin în aceste imagini şocante suprinse de paparazzi. VEDETA TV este protagonista unui moment halucinant. De supărare se pune pe jos şi începe să plîngă în hohote. Fotografiile sînt tulburătoare!

Zilele trecute, Victor Slav a şocat pe toată lumea când a spus, cu gura lui, că este un bărbat liber, un bărbat care nu are nicio relaţie. Câteva ore mai târziu, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Bianca Drăguşanu în timp ce, în compania unei prietene, a cedat psihic.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Distrusă! Aşa părea frumoasa Bianca Drăguşanu la doar câteva ore după ce Victor Slav a spus, la televizor, că nu este implicat în nicio relaţie. Pe marginea unuia dintre bulevardele din Nordul Capitalei, îmbrăcată parcă într-o pereche de pantaloni de pijama scurţi, cu o bluză trasă neglijent pe ea şi acoperită de un pulover subţire, frumoasa roşcată stătea de vorbă cu una dintre cele mai apropiate prietene ale sale.

VEZI AICI IMAGINILE CU BIANCA DRĂGUŞANU DISTRUSĂ DE DURERE! 

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

La începutul discuţiei, Bianca părea revotată de ceea ce i se petrece, iar din gesturile ei şi din mimica roşcatei se putea citi, cu uşurinţă, supărarea care o macină atât de tare şi de care încerca să scape ”descărcându-se” în faţa amicei sale.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

De-a lungul discuţiei, modelul nu a avut nicio clipă starea necesară pentru a sta locului. De pe banca pe care se aşezase, a mers la maşină, de acolo înapoi pe bancă, s-a aşezat cu capul în poala amicei sale care, cu răbdare, o asculta şi care părea să încerce să o liniştească.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Dar, oricâte eforturi făcea pritenea Biancăi, roşcata nu părea să reuşească să ”treacă” peste supărarea care cineva, sau ceva, i-a provocat-o.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

Mai mult, Bianca la un moment dat a demonstrat că nu poate îndura ceea ce se petrece cu ea. Şi, parcă fără niciun avertisment, a început să plângă aşa cum nu a mai făcut-o niciodată.

În mijlocul străzii, sprijinită de maşină, a dat frâu liber lacrimilor, ignorând că în preajmă ar putea fi şi alţi ochi care să îi vadă, să îi citească durerea din suflet. Iar lacrimile nu i-au secat prea uşor, sărmana roşcată aşezându-se pe jos, ignorând praful care se lipise pe pantalonii ei, scrie spynews.ro.

Nimic nu o liniştea, nici cuvintele mângâietoare ale amicei sale, nici gândul că ar putea fi văzută de cineva… Era doar o femeie părăsită de puteri şi care, oricât de puternică a fost, nu a mai ţinut cont decât de supărarea ei.

Nu putem decât să ne întrebăm care ar fi cauza unei asemenea supărări, o duurere care o mutila şi care a făcut-o să se prăbuşească…

Iar speculaţii pe această temă sunt destule, mai ales după ce fostul ei soţ, bărbatul pe care a declarat în nenumărate rânduri că îl iubeşte ca pe lumina ochilor, a afirmat că este un bărbat liber chiar în perioada în care cei doi păreau să încerce să îşi reconstruiască relaţia.

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×