Bianca Drăgușanu, din nou alături de Victor Slav. Cei doi s-au văzut la un hotel din Cluj-Napoca

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/11/2019, 17:20
Bianca Drăgușanu, din nou alături de Victor Slav. Cei doi s-au văzut la un hotel din Cluj-Napoca
Bianca Drăgușanu, din nou alături de Victor Slav. Sursa foto: kanald.ro

Bianca Drăgușanu este în al nouălea cer! Vedeta s-a întâlnit cu fiica sa dar și Victor Slav la Cluj-Napoca, acolo unde se află de câteva zile pentru un eveniment de modă la care participă cu ultimele sale creații vestimentare! Întâlnirea cu fiica sa a fost o adevărată bucurie, iar momentul a fost postat de vedetă pe rețelele de socializare, iar Victor Slav a fost și el etichetat inițial.

Bianca Drăgușanu, din nou alături de Victor Slav

Frumoasa Bianca Drăgușanu se află de câteva zile la Cluj-Napoca unde își expune ultimele sale creații vestimentare, în cadrul unui eveniment care durează mai multe zile. La același hotel se pare că s-a cazat și fostul ei soț, care a venit cu fiica celor doi.

Bianca Drăgușanu l-a etichetat și pe Victor Slav, însă după câteva ore a șters eticheta, nu se știe din ce motiv, după cum scrie cancan.ro. Se pare că evenimentul de modă la care participă este ca o gură de aer pentru focoasă blondă, deoarece petrece ceva timp departe de soțul său, Alex Bodi, cu care are o relație foarte tensionată în ultima vreme.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au depus actele de divorț

Omul de afaceri este plecat din țară, iar Bianca a profitat de acest moment pentru a petrece mai mult timp alături de fiica ei, dar și de fostul soț. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret.

Visul frumos a durat foarte puțin, deoarece presa a scris că vedeta a ajuns la Spitalul de Urgențe Floreasca cu o costă fisurată, în urma unui conflict domestic în care Bianca Drăgușanu a fost victimă curată. Mai mult, s-a auzit că Alex Bodi i-ar fi înfipt în mână și o furculiță, într-un moment de tensiune maximă între cei doi amorezi. Spynews a scris că cei doi chiar au depus actele de divorț, informație confirmată chiar de Alex Bodi.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm”, a declarat Alex Bodi pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×