Bianca Drăguşanu, bolid nou-nouţ de 80.000 de euro

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
10/08/2015, 16:03
Bianca Drăguşanu, bolid nou-nouţ de 80.000 de euro

A învârtit mereu banii şi bărbaţii pe degete, iar dacă la capitolul amor numele ei încă se leagă de cel al lui Victor Slav, la capitolul afaceri am constatat nişte schimbări. Bianca Drăguşanu a “înhăţat” două noi contracte de imagine, care au ajutat-o să-şi schimbe BMW-ul cu un Porsche.

Cu fostul soţ Victor Slav ba se împacă, ba se ceartă, dar se pare că de maşini se plictiseşte mai repede decât de bărbaţi. De când e celebră, Bianca Drăguşanu (33 de ani) a condus un BMW X5 (60.000 de euro), un BMW X6 (70.000 de euro), pe care susţine că şi l-a cumpărat cu banii jos, iar acum se lăfăie într-un Porsche Cayenne de 80.000 de euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

IMAGINI INCENDIARE cu Bianca DRĂGUŞANU! Toată plaja a privit cu jind la formele vedetei… VEZI AICI O GALERIE FOTO FIERBINTE! 

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe străzile Capitalei şi nu ştiai la ce să te uiţi mai întâi: ori la „bijuteria” pe patru roţi, ori la cea pe două „roţi”, căci roşcata arăta de parcă ar fi coborât de pe podium. Cu părul prins în coadă de cal, ochelari supradimensionaţi, sandale-gladiator şi o rochiţă asimetrică, ce-i lăsa la vedere picioarele şi lateralele silicoanelor, cea supranumită “Barbie de România” atrăgea toate privirile.

Dar nici bolidul de 80.000 de euro nu putea trece neobservat, mai ales că Bianca “a muncit” mult ca să şi-l poată permite. De fapt, tot ce a făcut a fost să zâmbească frumos la poză şi să-şi onoreze contractele de imagine pentru care e plătită regeşte.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×