Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față despre relația cu Victor Slav: ”Ne-am despărțit, dar…”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/11/2018, 12:55
Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față despre relația cu Victor Slav: ”Ne-am despărțit, dar…”
Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față despre relația cu Victor Slav: ”Ne-am despărțit, dar...”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are cu Victor Slav. În pofida despărțirii cu „surle și trâmbițe”, Bianca și Victor au păstrat o relație cordială. Blondina și fostul „băiat de la meteo” au împreună o fetiță, Sofia.

Sofia se bucură de educația primită din partea ambilor săi părinți. Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt întotdeauna alături de fiica lor, ghidându-i fiecare pas. În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură. În rest, eu sunt foarte bine, sunt o persoană activă, nu mă plictisesc, aşa că nu am timp să stau să despic firul în patru”, a povestit vedeta pentru Click.ro.

Bianca Drăgușanu a spus TOT despre relația ei cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Sofia, fetița lor
Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Sofia, fetița lor

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav este foarte bună. Cei doi se înțeleg de minune și „colaborează” împreună pentru ca fetița lor să crească cu ambii părinți alături. Sunt prieteni, iar dorința de a-i face bine Sofiei îi aduce și mai aproape.

Bianca Drăgușanu a plecat de la Asia Express

Bianca Drăgușanu și sora sa, Anca, vor participa în cadrul emisiunii „Asia Express 2”. Există zvonuri care spun că Bianca și Anca au fost prima echipă care a plecat acasă. Cele două nu au fost eliminate, ci au ales să plece din concurs de bună voie. Regulamentul concursului penalizează concurenții care abandonează, iar Bianca și-a primit și ea „pedeapsa”. Potrivit cancan.ro,  Bianca ar fi trebuit să primească 50.000 de euro pentru simpla sa prezență în emisiune. Deoarece a ales să abandoneze concursul, Bianca a fost penalizată, iar suma pe care o va primi acum este de 25.000 de euro, jumătate din suma inițială.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×