Bianca, dezvăluire ŞOC: „Timp de 4 ani am fost dependentă”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/03/2015, 15:24
Bianca, dezvăluire ŞOC: „Timp de 4 ani am fost dependentă”

Relaţia cu Adrian Cristea a dus-o pe Bianca Drăguşanu aproape de nebunie. Sentimentul de nesiguranţă provocat de şirul de infidelităţi ale iubitului, despre care roşcata afla din ziare, au făcut-o din om neom.

Pentru a putea face faţă stresului şi presiunii de care a avut parte în furtunoasa relaţie cu fotbalistul Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu ajunsese, potrivit informaţiilor noastre, să înghită anxiolitice şi somnifere cu pumnul. Devenise o rutină şi, timp de patru ani, o dependenţă, pe care, în urmă cu doi ani de zile, a reuşit să şi-o înfrângă.

Se pare că roşcata a început cu somniferele pentru că, exilată la Cluj, unde se mutase de dragul lui Cristea, citea în ziare, după miezul nopţii, când se actualizau ediţiile electronice, cât de bine se distrează iubitul ei cu alte femei şi, adio, somn. O noapte aşa, una aşa, până când lipsa somnului a devenit o problemă acută, pe care doar cu pastile a rezolvat-o. În parte, căci gândurile nu-i dădeau pace şi, spun apropiaţii Biancăi, aşa şi-ar fi completat „dieta” şi cu anxiolitice…

Povestea asta „pastilată” s-a sfârşit însă o dată cu despărţirea de „Prinţ”. Contactată pentru a comenta aceste informaţii, Bianca a recunoscut că a avut o problemă, dar a dat de înţeles că nu este o perioadă de care vrea să-şi amintească: „Am fost dependentă de somnifere, dar nu mai iau. Am luat timp de patru ani”.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×