Beyonce şi Jay-Z s-ar fi despărţit în secret

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2015, 20:47
Beyonce şi Jay-Z s-ar fi despărţit în secret GALERIE FOTO

O nouă explicaţie pentru episodul din lift de la Met Gala pare să prindă contur. Jay-Z ar fi avut o aventură cu Rihanna, acesta fiind motivul pentru care Beyonce ar fi decis să ia o pauză de un an în relaţia lor. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

Cel puţin asta susţine autorul unei cărţi biografice numită „Becoming Beyoncé: The Untold Story” („Devenind Beyonce: Povestea Nespusă”).

Se pare că cei doi artişti ar fi fost despărţiţi în secret timp de un an după ce au ieşit la iveală zvonuri potrivit cărora rapperul ar fi avut o aventură cu Rihanna. S-ar fi întâmplat în 2005, pe când cântăreaţa din Barbados avea numai 17 ani, cu 18 ani mai puţin decât celebrul soţ al lui Beyonce.

De fapt, totul ar fi fost un artificiu de imagine pus la cale de echipa de comunicare a Rihannei, aceasta fiind în plin proces de promovare al primului său single, „Pon De Replay”, la acea vreme.

În ciuda presupusei explicaţii legată de varianta unei strategii de business, Beyonce nu a fost convinsă că lucrurile între ea şi partenerul său mai sunt la fel ca la început, motiv pentru care a luat decizia de a sta o perioadă separaţi.

Informaţiile din această carte ar putea sta la baza incidentului din lift, de la Met Gala, atunci când sora lui Beyonce, Solange, l-a atacat pe cumnatul său.

DailyMail.com a încercat să intre în contact cu reprezentanţii lui Beyonce pentru posibile lămuriri în legătură cu speculaţiile, însă nu a primit niciun răspuns.

Se presupune că Beyonce şi Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista şi-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soţ. Din 2005, cei doi au început să se afişeze împreună de mână, în 2008 oficializându-şi relaţia prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relaţie, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×