Beyoncé a pozat sexy cu găina la braţ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 17:02
Beyoncé a pozat sexy cu găina la braţ GALERIE FOTO

Cântăreaţa este cunoscută pentru formele ei apetisante şi nu se sfieşte să şi le expună în ţinute cât mai provocatoare. Beyoncé (34 de ani) i-a lăsat cu gura căscată pe admiratorii ei, după ce a pozat într-un costum de baie extrem de sexy, pentru coperta unei reviste celebre. Artista şi-a etalat fundu, devenit deja faimos, şi a făcut senzaţie pozând cu o găină la braţ. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Imaginile incendiare cu Beyoncé au făcut furori printre fanii ei. Artista apare pe coperta ultimului număr al revistei Beat. Cântăreaţa a acordat şi un interviu publicaţiei citate şi a mărturisit că adoră să mănânce pizza cu foarte mult sos, potrivit The Huffington Post.

Beyoncé are un copil alături de soţul ei, cunoscutul rapper Jay-Z (45 de ani), dar silueta ei nu a avut de suferit în urma sarcinii. Una dintre cele mai interesante fotografii este cea în care Beyoncé a pozat cu o găină în braţe, într-un costum de baie alb, dintr-o singură piesă.

Ca să-şi demonstreze patriotismul, artista şi-a pus steagul Statelor Unite ale Americii pe umeri. Fotografiile incendiare cu Beyoncé apar în numărul 16 al revistei Beat şi au fost realizate de Ryan McGinley. Şedinţa foto a avut loc în Hamptons, din New York.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×